reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Natalia, no nie mogę z ciebie - Oreiro mnie rozwaliła!!! No i musisz przyznać , że ja nigdy nie schańbiłam cię zdrobnieniem!! Mój mąż też ostatnio jakoś się nie wysila przy epitetach... a mógłby cholera jasna!!

Moje dziecko już o 20:30 zasypiało przy cycku, ale jakoś mu się rozbudziło i teraz świetnie się bawi - ona chyba nigdy nie zaśnie!!!! ::)

reklama
Taaa... teraz to jest śmieszne. Oreiro... hehe. To było w gimnazjum, a ciekawe co w liceum wymyślili. ::) Kurcze, muszę zapytać moich uczniów. Już nic im nie grozi ;) to może mi powiedzą (mam do nich gg). A tak przy okazji to przypomniało mi się jak śmiesznie było w gimnazjum. Człowiek lustra nie potrzebował, dzieciaki wszystko Ci powiedzą. Na przykład słyszę na lekcji "A dlaczego pani ma innego koloru twarz i innego szyję?" Odpowiedź innej osoby "Głupia, pani ma makijaż" (wniosek: źle dobrany podkład) :laugh: Albo "A pani jest w ciąży?". Odpowiedź kogoś innego z klasy "Coś ty, pani po prostu jest gruba". :laugh: :laugh: :laugh: Idź pracować do gimnazjum a dowiesz się prawdy o sobie, hi hi. :laugh:

ziemzia przybij piatke ! moja ada zasnela o 7 na 1,5 godz i sie rozbudzila na dobre - nie moge jej uspac wiec sama tez nie spie i sprzatam ogladajac miski i Sopot na zmiane :p
Natalia ale sie usmialam :laugh: uczen prawde Ci powie :laugh: naprawde ktos odpowiedzial, ze Pani jest gruba ???
ide patrzec zdjecia ;D

W gimnazjum uczniowie mi mówili, a w liceum parę razy nauczyciele mi gratulowali bo się dowiedzieli od uczniów, że jestem w ciąży... ::) Oczywiście nie byłam. :laugh:

Ana Stas przeslodki - oczka piekne - niesamowicie niebieskie ! sliczny brzuszek !!!!!!!!! a jak sie czujesz ogolnie ???

Natalia :laugh:
no moze usnie te moje dziecie - nie chce jej brac do lozka bo sie boje, ze spadnie..ups mialam tylko nadzieje ale slysze, ze gada i zaczyna plakac ::) ide ::)

Mają powera te Wasze dzieciaczki. Ingusia padła o 21.00.

Zajrzałam do albumiku, Stasio jest śliczny, i te oczka niebieskie. Anielskie! :laugh: Ana brzuszek już widać bardzo ładnie. A kopie już maleństwo?

no nie weszłam tylko do albumiku zobaczyć zdjęcia naszych pociech a tu prosze wreszcie pokazał się mój przsłodki zięć czy te oczy mogą kłamać ?? ;) ::) Ana masz super brzuszek aż mi się takiego zachciało poprostu tylko się do niego przytulić ehhh

ide luluuuu paaa

Nathalie - co do docierania to Ana swietnie to zobrazowala - my teraz przechodzimy ten etap chyba  ::) Masz rację - czas na kompromisy i czasami  trzeba odpuscic.
Cudnie wygladalas w dniu slubu! Niezla z Ciebie lasencja!.... Oreiro  :laugh:  :laugh:  :laugh:

Gocha - ja tez uwielbiam minimalizm we wnetrzach. Tylko kuchnie urzadzam w stylu skandynawsko-wiejskim  :D i szukam dzierganych zazdrosek - może ktos spotka takowe na kilosach to proszę dac znać.  Czekam na obiecane fotki.

reklama
Do góry