reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Natalia pare dni... :( a wszystko przez to, ze babka u mojego gina wypisala mi recepte na jeden listek, a w opakowaniu sa 3 i chcialam cale opakowanie :mad: a pozniej Anglia, w dzien powrotu dostalam @ i tak ciagle nie moglam do tego gina trafic po recepte :( no teraz czekam juz z tabletkami ale czy nie jest za pozno ??? ::) az sie boje isc po ten test, nastepne dziecko planowalam po studiach....

reklama
Karina oj będę musiała się wziąć za te zdjęcia, ale nie wiem kiedy ::).

Joeey to będzie kolejny bobasek wśród Grudniowych Mamusiek :p (ale tym razem gdzieś na wiosnę hehehe). i jak misski? bo ja oglądałam tylko Europejki - podobała mi się Greczynka i Szwedka. i jeszcze jakieś, tylko już nie pamiętam.

Nathalie a mi się Twoje imię bardzo podoba. i nie mam z nim żadnych dziwnych skojarzeń. no i oczywiście dzieciaki z gimnazjum rewelacyjne. masz jeszcze jakieś inne śmieszne przykłady, bo po prostu bombowe. a jak ty na takie teksty reagowałaś - śmiałaś się, czy denerwowałaś?

idę do albumiku

joeey - dobranoc, nie martw sie - wszystko jest Ok - tak czuję  ;D

Nathalie - moja ciotka tez swietnie i szybko dzierga ale takie firaneczki to kupa roboty, nie smialabym nawet prosic a podobno w lumpeksach mozna takie spotkać.

Karina jak będę szperała po lumpkach to rzucę okiem. Jaka szerokość Cię interesuje? Ja widziałam takie firanki (piękne) w sklepie z porcelaną i różnymi bibelotami. Aaaa, i jeszcze możesz wstąpić do Cepelii.

Joeey kilka dni może się opóźnić przecież bez przyczyny. Nie martw się na zapas. Wszystko bedzie ok. :)

O matko, ale leje. :-[ A mój najukochańszy mąż teraz chodzi po dzielnicy i mi ogłoszenia rozwiesza. Zmoknie biedaczek. :-[

a u nas już od południa nie pada. i całe szczęście, bo nie znoszę pluchy :(

właśnie oglądnęłam zdjęcia. wszystkie sa naprawdę super.

Ana no naprawdę Staś ma niesamowite oczka i do tego te blond włoski :) i brzuszek już widać

Klucha
zdjęcia "ciężkie jest życie malucha" i "czytanie książki" po prostu rewelacja

Kamila
jak patrzę na Cyprysia, to zawsze mi przychodzi na mysl, że ma buzię "prawdziwego faceta"

Sorbuś
sesja po stylizacji tatusia czadowa - widać że ojczulek ma talent ;D no i czywiście fotka ostatnia prześliczna

Ewela, Joeey
rewelacyjne zdjęcia wakacyjne. aż miło patrzeć na takie fotki, jak za oknem tak beznadziejna pogoda

Gabi Oskarek jest śliczniutki

Steffi
zdjęcie z pieskiem super. śliczny chłopiec, a jakie dołeczki w policzkach

mam nadzieję, że o nikim nie zapomniałam. jeśli tak to sorry

Nathalie - potrzebuje albo 2 szt. po ok. 50 cm albo jedną na ok. 105 cm. Ale zawsze moge pokombinowac z innym rozmiarem. Jak bys cos spotkala to pamietaj o mnie - pamietam ze czesto udaje ci sie upolowac cos ciekawego.
Biedulek mąż... mocno go przytul jak wroci.

HEJ Z RAŃCA!!

jestem pierwsza po raz pierwszy :laugh:

u nas leje. tak więc ze spacerku nici :( chyba że się wypogodzi - oby

wlaśnie sobie przypomniałam, co miałam jeszcze wczoraj napisać:
Wanda Joeey zdjęcia ze spotkania super. dynamizm i ruchliwośc Pauliny po prostu powalająca. i zdjęcie "ogladanie tv" też bomba. naprawdę

Witajcie po weekendzie :)

Zaczął sie chyba najgorszy tydzień w moim zyciu :( bo potem jakos juz poleci mam nadzieje ::)

Kacperek już przyzwyczaił sie do swojego pokoiku i ładnie śpi nawet w nocy sie nie budzi :) dziś obudził sie jak ja szykowałam sie do pracy ale zjadł i poszedł dalej spać :)

w piatek byli u nas znajomi u których byliśmy 2 tygodnie temu na weselu i dowiedzieliśmy sie że starają sie o dzidziusia, jak byli na Cyprze to baaardzo sie starali :laugh: mam nadzieje że im sie uda :laugh: oni w sumie są juz ponad rok po ślubie cywilnym a teraz brali kościelny i robili wesele :) Gosia jest mi bardzo bliska prawie jak siostra więc bardzo bym sie cieszyła gdyby okazało sie że jest w ciąży :)
w piątek wypiłyśmy we dwie 2 butelki wina czyli jedno na głowe no i skutek był taki że całą sobote umierałam ::) lepeiej było nam pić z chłopakami wódkę :p

w niedziele odpoczywaliśmy zresztą nie było nawet pogody żeby wyjść na spacer, jak sie naszykowaliśmy to zaczęło padać :( a dziś strasznie zimno przynajmniej rano ::)

Życzę wszystkim miłego dnia i zazdroszcze tym które siedzą w domku ;)

reklama
Czesc dziewczynki...uuuuu...nadrobilam!!!!

U nas pogoda sloneczna ale watpie by sie utrzymala!!!chodziaz fajnie by bylo!!!wczoraj spedzilismy caly dzinek z moja siostra i bylo rewelka procz malego incydentu jak Szymek uderzyl lebkiem o podloge i normalnie sie zaniosl!!!masakra-nie mogl zlapac oddechu a ja mialam nogi jak z waty!!!!do dzis sie trzese na sama mysl wczorajszej sytuacjii!!!Dobra ide zobaczyc do albumiku!!!!

Do góry