reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Natalii o Natalii sliczna piosenka Rynkowskiego dla żony niezyjącej

Ale mi się przypomniało :p mam lekka fazę wybaczcie 8) 8) 8)

Joeey nie nabroiłam tylko tak jakos ;) :-[ :-[ :-[

reklama
Karina jak tylko polatam z aparatem i wszystko obfotografuję. a tak ogólnie, to mamy mieszkanie urządzone w stylu nowoczesnym - minimalistycznym (stosunkowo mało mebli, mało ozdób).   oczywiście pokój Kamilki jest bardzo kolorowy i wesoły.

Dobra idę spac żęby znowu coś nie namieszać ;) :laugh: :laugh: :laugh:

bo kiełbie mi sie we łbie :-[ :-[ :-[ :-[

a i jeszcze muszę zdać relację z nowych umiejętności Kamilki: robi "tani tani" (czyli tańczy jak usłyszy muzykę), pokazuje jak się wącha kwiatki (czyli robi głęboki wdech i głośny wydech), no i zauważyła do czego służy grzebień (próbuje czesać moją grzywkę, co chwilami jest dla mnie niezbyt bezpieczne ;D)

i mamy na wierzchu już 2 ząbalki. bez bólu i najmniejszego marudzenia :)

Karinko miło Cię znowu widzieć i cieszę się, że jest dobrze. Życzę Wam, żeby było coraz lepiej. Troszkę to trudne, gdy mieliscie taką długą przerwę w "pożyciu małżeńskim". Mamy to samo z Tomkiem. W końcu 2 lata mieszkaliśmy osobno i musimy teraz dotrzeć się na nowo. Niestety trzeba w niktórych sprawach iść na kompromis i jeszcze bardziej niestety odpuścić czasem.  ;)

Agnes cieszę się razem z Wami. Życzę powodzenia w urządzaniu.  ;D A może nam zdradzisz jak mniej więcej chcecie urządzić mieszkanko? Jakie kolorki? W jakim stylu?

Sorbuś z moim imieniem to jest tak, że nigdy go nie lubiłam.  :-[ Wszystko przez zezowatą i szczerbatą Kukulską w różowym dresiku z króliczkiem.... dzieci mnie przezywały Kukulska a dorośli Natka szczerbatka itp.  :mad: Moi rodzice, cała rodzina zresztą też, nauczyciele, przyjaciele, znajomi zawsze mówili na mnie Tina (to zdrobnienie od Natalii: Natalia - Natalinka - Natinka - Tinka/Tina) i dopiero 9 lat temu kiedy poznałam Tomka wszyscy (oprócz starych znajomych i rodziny) zaczęli do mnie mówić Natalia. Tomkowi nie podobało się imię Tina, stwierdził, że połowa psów się tak nazywa i że u niego w kiblu zawsze "Tina" leży  :laugh: :laugh: :laugh: za to Natalia bardzo mu się podobało.   Śmiesznie było na początku, bo nie reagowałam jak mnie wołał, hehe.  ::) Teraz już się przyzwyczaiłam do Natalii, chociaż jakiś czas temu znowu byłam zła na swoje imię kiedy z kolei Oreiro była popularna i tak zostałam ochrzczona przez uczniów w szkole.  :mad: A niecierpię tej laski po prostu.

reklama
Gocha ja też poproszę o zdjątka mieszkania.  ;D Ciekawośc mnie zżera.

Gratulacacje dla Kamilki! Ma dziewuszka talent. Miki Beatki też fajnie tańczy. Stoi w łóżeczku i ugina nóżki, rusza dupka i macha główką.  :laugh: :laugh: :laugh:

Ana oprócz Natalii Tomek czasem nazywa mnie kotkiem. Kiedyś miał szerszy zasób epitetów, ale mu przeszło.  :-[  ;)

Do góry