reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Joeey dziękuję bardzo.Radek kombinował.Coś wyciągnoł z komórki włożył do komputera,czary mary i wyszły takie przeskakujące zdjęcia.To się chyba gif nazywa :p.
Pati minki Atiego pod podpisem rewelacyjne ;D.

Dorotko nie cichaczem tylko poprostu niespodziewanie Amelka była przejazdem przez Olkusz i zadzwoniła a że akurat bylismy w domu chętnie sie spotkaliśmy
Następnym razem damy ci znać :laugh:

Asiu Jsorbek - hehe trzymam Cię za słowo :) a może Ty zawitasz do Sosonowca? ( z tego co pamietam masz tu rodzinke)
Ja tak tylko z tym cichaczem .................. poprostu fajnie tak poogladać fotki i poczytać jak sie wspólnie spotykacie. Jesteśmy rozsypane niemal po całej Polsce a i tak sie spotykacie/spotykamy - super.

:) :)

Pozdrawiam

Chorowite dzieciaczki wracajcie do zdrowia.Przeczytalam swoje archiwum gg z ktorego pawel korzystal jak bylam u rodzicow.Wypil nib y wtedy 2 piwka a potem napil sie mineralki i rzygal.Tylko ze wyszlo jednak ze wypil chyba o 2 piwa za duzo.Chyba sie na niego obraze,glupi klamczuch.Nienawidze jak mnie klamie nawet jezeli to dotyczy takich pierdól.To chyba oznacza,ze cos miedzy nami jest nie w porzadku!

Jooey jezeli Ada ani razu sie nie zbudzila od 24 do 7mej to zazdroszcze i tak ;)

Natalia wiem ze to juz musztarda po obiedzie ale dopiero teraz mi to przyszlo do glowy,ze jak bylas tam w sanoku w lancucie a potem bylas jeszcze w Warszawie to musowo przejezdzalas przez Szydłowiec.I moglysmy si ezobaczyc :-[ mam chociaz nadzieje ze jechalas w nocy to mi nie bedzie tak szkoda ;)

Ewelka szkoda ze Tomek pojechal.Plus tego taki ze z nami bedziesz ;) chociaz my Ci raczej Tomka nie zastapimy,ale moze troszeczke wypelnimy pustke ktora on zostawil po sobie...(nawet przystojny ten Twoj maz ::) )

Joeeywlasnie bym chciala nauczyc Hanie jesc cos innego nic cycka bo do szkoly ide od Pazdziernika i nie chciaabym zostawiac tego na ostatnia chwile.

Wkurzylam sie jeszcze z jednego powodu.Bylam znowu na dole po sniadaniuu po hanie.I spiac byla i glodna.I mowie chodz Hania a oni se przekladali z rak do rak a ja sie czulam ja k powietrze jakies.A jak w koncu po pol godzinie wzielam ja i zaczela marudzic bo poczcula cycka to mowi tesciowa.No patrz,a u nas nie plakala.Ja jej na to ze tylko u zlej matki placze :-[ bo tak mi sie wydaje ze oni tak mysla...mam ich w dupie!POskarze sie Pawlowi.

Magduś jechaliśmy w nocy więc i tak nic by z tego nie wyszło.

Życzę Ci, żebyś się jak najszybciej wyprowadziłą stamtąd. To jest po prostu nie do wytrzymania! :mad:

Ewela łączę sie z Tobą w bólu. :-[

reklama
Dzieki dziewczyniki za slowa otuchy!!!!chcialam wkleic zdjecia ale zapomnialam ktory link sie kopiuje-skopiowalam pierwszy i nic mi z tego nie wyszlo!!!jak mozecie powiedzcie ktory mam wkleic bo chetnie bysmy sie wam pokazali!!!no i zapomnialam napisac ze wkoncu udalo mi sie sciagnac fotki z mojego zakichanego aparatu!!!!!

Do góry