reklama
Nathalie
Fan(ka)
Ewela jeśli wstawiasz przez żabę to ten ostatni link.
Ziemzia zdjęica boskie!!! Musiało być super. Dlaczego ta impreza nie mogła być wtedy kiedy byliśmy w Warszawie? :-[ A powiedz w ogóle co tam się działo?
Ziemzia zdjęica boskie!!! Musiało być super. Dlaczego ta impreza nie mogła być wtedy kiedy byliśmy w Warszawie? :-[ A powiedz w ogóle co tam się działo?
donia31
Fanka BB :)
Hej witam po weekendzie :laugh:
Imprezka w Toruniu udana, mimo że dla mnie bezalkoholowa
Wróciliśmy do domku po 4 , pospałam do 10 i poleciałam po moje dziecko, mały wstał o 5 więc jak przyszłam do domu go położyłam to spał do po 14 i my tez :laugh: później restauracyjka i wycieczka po Osielsku
i jak wrócilismy do juz spanie na noc ,ogólnie dzień śpiący 
Wanda trzymam kciukasy , może juz jesteś po rozmowie
Kamila i Ana u nas też będzie impreza Pampersowa na Starym Rynku moze zrobimy jakieś spotkanko
?????
Natalia wirtualnie częstuję sie rogalikiem bo pije kawkę i nic nie mam słodkiego
:laugh:
Pati zdjęcie Atiego z zamkniętymi oczkami przesłodkie
Ewela to zdróweczka dla Szymka i dobrego humorku dla ciebie
Stefi my też wczoraj na zakupach ale wybieralismy kostkę brukową więc miej ciekawe zakupki od twoich :laugh:
Imprezka w Toruniu udana, mimo że dla mnie bezalkoholowa
Wróciliśmy do domku po 4 , pospałam do 10 i poleciałam po moje dziecko, mały wstał o 5 więc jak przyszłam do domu go położyłam to spał do po 14 i my tez :laugh: później restauracyjka i wycieczka po Osielsku
Wanda trzymam kciukasy , może juz jesteś po rozmowie
Kamila i Ana u nas też będzie impreza Pampersowa na Starym Rynku moze zrobimy jakieś spotkanko
Natalia wirtualnie częstuję sie rogalikiem bo pije kawkę i nic nie mam słodkiego
Pati zdjęcie Atiego z zamkniętymi oczkami przesłodkie
Ewela to zdróweczka dla Szymka i dobrego humorku dla ciebie
Stefi my też wczoraj na zakupach ale wybieralismy kostkę brukową więc miej ciekawe zakupki od twoich :laugh:
Nathalie
Fan(ka)
Donia i jak smakują?
:laugh:
mamaCyprysia
Fanka BB :)
czesc .
ja tylko na momencik bo niedlugo jade wybierac suknie.tzn jade po 15 ale jeszcze nie ubrana jestem
donia ktorego jest ta imprezka,ja tam bede na 100%
ja tylko na momencik bo niedlugo jade wybierac suknie.tzn jade po 15 ale jeszcze nie ubrana jestem
donia ktorego jest ta imprezka,ja tam bede na 100%
reklama
donia31 pisze:wycieczka po Osielsku![]()
![]()
Donia - a co tam jest do wycieczkowania ;D ;D ;D boisko beasbollowe ???
Podziel się: