reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Kurcze noi masz nadrobiłam troszke a tu wrzask.

Amelko
to ja dziekuje bo było super - szczerze ci poweim obawiałam sie troche że nie bedzie o czym gadać ale poprostu równa z ciebie babka i gebulki nam sie nie zamykałay, było naprawdę bombowo.

Wanda
trzymamy kciuki
Natalia mniam mniam

reklama
Amelka wstawia fotki ze spotkanka z sorbkową - :) super zdjęcia, fajne Wasze spotkanie.
Tak cichaczem zrobiłyscie, gdzie?? Kolejnym razem pomyśłcie o mnie :)
Olkusz chętnie zwiedze :)
Pozdrawiam

fotki ze spotkania ekstra i z imprezy Pampow tez ;D i Atek z dalekiej Australii sie pojawil ;D

Magdus zazdroscisz takiej nocy, a ja jeszcze sie nie wyspalam, o 24 do 7 to za malo - zeby tak do 8.30..a tak w ogole Ada walila ostatnio w klawiature i zepsula mi niektore klawisze, nastepna cyfra po 8 w ogole mi nie dziala :mad: ::)

Magdus jesli nie chcesz juz dawac cycka to daj sprobowac mamie ale to wszystko zalezy od Ciebie ;)
dolaczam sie do kawusi bo po sniadanu jestem to juz moge wypic - nienawidze kawy na czczo :(

No witam mamuski!!!!!!!!

MOJ TOMEK POJECHAL I MAM STRASZNEGO DOLKA!!!!!!!!!!!
Wyjechal wlasnie jakies 15 min temu!!!! :( :( :(

Tearz bede juz z wami na biezaco!!!Powiem wam tyle ze nie mam mozliwosci zeby was nadrobic!!!!!
Szymus jest chory -ma ostre zapalenie gardla!!!taki biedniutki!!!!

AAAA   no i dalehj nie moge uruchomic tego cholernego aparatu!!chyba ppojde do jakiegos fotografa albo sklepu zeby mi pomogli!!!

jsorbek pisze:
poprostu równa z ciebie babka i gebulki nam sie nie zamykałay, było naprawdę bombowo.
Asiu i vice versa :laugh:.Koniecznie trzeba zrobić powtórkę z rozrywki ;D.
Dziewczyny zaraz będą się złościć że robimy jakieś zaplecowe umawianki :D.A ja promuję Sorbusiową jako świetnego kompana na spotkania.Na prawdę gębule nam się nie zamykały ;D.
Dor tylko kiedy ja będę w Olkuszu ::).Oby jak najprędzej.

Ewela to napewno Ci smutno - slomiana wdowa znowu :-[
Amelka fajne masz te zdjatka w podpisie - czesto mi sie zdarza zatrzymac i na nie popatrzec - Juleczka jest przeslodka - tylko schrupac ! ;)

Natalka narobilas mi smaka na rogaliki ! ale ja za leniwa jestem zeby je piec wiec najczesciej kupuje w cukierni ::) w ogole ostatnio strasznie sie obzeram, mc donaldy, jedzenie po knajpach - i narazie nie przybywa na wadze ale musze sie ograniczyc bo skutki beda zgubne :(

reklama
Do góry