reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Gocha mi też Twoje zdjęcia sie bardzo dobrze ładują  :) no a właśnie zdjęcia Steffi bardzo rzadko :(

Ketsa czekamy na wieści o oczku, mam nadzieję ze wszytsko ok!

Ana czekamy na zdjęcia brzusia  :D
My mamy ekspres Saeco Magic Espresso o taki tylko czarny:
http://www.rynekagd.pl/product_info.php/cPath/5_31/products_id/122

czarne są tańsze niż srebrne bo są z plastiku a te srebrne z jakiegoś tam metalu poza tym nie różnią sie niczym (oprócz ceny)  :p
jesteśmy bardzo zadowoleni a kawa smakuje wyśmienicie :) zapłaciliśmy za niego 429 zł w promocji :)
też szukaliśmy czegoś taniego ale dobrego :)
Ana a oto zrobiła jeszcze fotkę specjalnie dla Ciebie :)

obraz001kp4.jpg

reklama
Magdus to u Hani podobnie jak u Kacperka wychodza mu 4 górne ząbki naraz, jedynkę już ciut widać a potem zaraz kolejne bedą szły ::) ja daje mu Viburkol i smaruje żelem Calgel ale i tak marudzi do tego jeszcze ten katar i kaszel :( ::)

Kamila no jest troche tego wszystkiego do załatwienia, ale później jakie wspomnienia, dobrze ze to co najważniejsze macie załatwione teraz pójdzie jak z górki :) no a sukienke właśnie powinnaś już zamówić!!!

Kacper śpi a ja zamiast sprzatac to siedze na bb ;)

dobra zmykam bo Paweł zaraz bedzie i mnie obtańcuje :p ;)

Żabki no i przeczytałam wszystko od wczoraj....i nie wiem co pisać...bo dużo tego ale przynajmniej co u kogo ..... ;) ;D tak że właśnie tak to jest z tym odpisywaniem ;)

AAAAA Gabi no jasne że zęby!!!!!!!!! heheheheheheh chciałaś to masz !!! a ostrzegałyśmy ;D ;D ;D ;D ;) ;) ;)

A no i z Moskito wszystko w najlepszym porządeczku macie pozdrowionka a bidula póki się wakację nie skończą to ma urwanie głowy to se jakieś remonty wymyślili to wszyscy w chałupie teraz przez te wakacje, a to mąż na urlopie tak że zabiegana kobiecina..... ;)

oj Gocha nie tak żadna.Fakt ze kazdej z was nie odstaje nic tluszczyku od kosci nie znaczy ze mi tez :-[
Wziełam sie troche za siebie,teraz mam motywacje(slubik)i juz od kilku dni jadam tylko male sniadano,jakies warzywko w ciagu dnia i zero kolacji!!!!!!!!!!!!Dodatkowo wytrwale,co nie jest do mnie podobne,co wieczor robie brzuszki,skacze na skakance i chodze na steperze.Nie mam w ogole silnej woli ale jak tylko zaburczy w brzuszku to wyobrazam sobie jak bedzie mi sie wylewal tluszczyk spod sukni i od razu brak apetytu.Dodatkowo mysle sobie ze tyle czasu ile trwałam w tej depresji ze taka gruba jestem,juz bym dawno schuła!!Wiec mam mocne postanowienie i schudne chocby niewiem co!!!! Amen :D

Hej to ja Gocha =baba ;) :laugh:

Moje dziecko przechodzi samego siebie , ciągle musi mnie widziec ::) a my jutro zostawiamy go u opiekunki od 17 bo jedziemy na imprezkę do zaprzyjaźnionego Torunia ;) ;D ciekawe jak ona to wytrzyma :D

Mój mąż dzisiaj wozi parę młodą naszym autkiem :D i rano sie pyta czy ma wszystkie rzeczy gotowe a ja ze tak, on pojechał na myjnię a ja zaglądam do szafy a tam brak koszuli ::) tzn leży gdzieś w brudach on za dwie godziny ma wyjeżdżać a ja koszulę do pralki :D ale na szczęście wyschła trochę potraktowałam ją gorącym żelazkiem i zarobiłam 50 zł za to że tak ładnie mu wszystko przygotowałam ;) :laugh: :D ;D

To lecę do na zdrowie poczytac co z Maksiem

A dzisiaj ok 17 będę miała wózek
Magi a ty kiedy?

reklama
Do góry