reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Ale miałam dzis przekjścia na spacerze dałam mai kawałek wafelka od loda i normalnie sie zakrztusiła to jaj je palec aż do gardła ale nie mogłam wyciagnąc zaczeła się krztusić to jej wujełam tego palucha ale chyba popchałam bo pomogło - myslałam zę umrę łapy to mi z godzinę jkeszcze latały ::) ::) ::)

reklama
Sorbuś - właśnie tak - chciałaś to masz! Mnie tym wstawaniem Agata czasem doprowadza na skraj cierpliwości, szczególnie wieczorem po kąpieli i kolacji wydaje się już byc padnięta, a za chwilę z zamknętymi oczami prawie męczy te swoje "przysiady" i obija sie o szczebelki... Kochane Szkraby!
No a z wafelkami i innymi trzeba uważać, a z drugiej strony to niech sie Maluszki uczą... dobrze, że "poszło"

No zdarzało się wcześniej że sie zakrztysiła ale ten był chyba za twardy - no najadłam sie strachu ale juz o tym wole nie myśleć najwazniejsze że "poszło"

Steffi - widac od razu ze lubisz paski - chyba na kazdym zdjeciu ;D ;D ;D Kubus bomba - facet jak sie patrzy :) a zdjecie - niech mnie ktos wyciagnie i przytuli - swietne !!

he he... no jak idę coś Kubie kupować to mnie jakoś dziwnie paski przyciągają..... wczoraj też mu kupiłam półśpioszki w paski ;D

swietne te zdjęcia Kubusia i Paulinki naszych stojaków ;) :laugh: :laugh:

Ale musze powiedzieć że Majusia też jużdawno sama wstaje wklejałam wam chyba fotki z 1 m-c temu

reklama
A moja Mama właśnie w szoku dzwoniła, ze już drugi raz dziś Agatka w pewnym momencie przytuptała do łóżeczka i sie tam kręciła i jak ją mama włożyła do łózeczka to grzecznie wziłęła misia i połozyła się spać. Cos mi wyporządniało Dziecko na urlopie... a takie z nia były awantury ze spaniem... no no...

Do góry