reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Ale miałam dzis przekjścia na spacerze dałam mai kawałek wafelka od loda i normalnie sie zakrztusiła to jaj je palec aż do gardła ale nie mogłam wyciagnąc zaczeła się krztusić to jej wujełam tego palucha ale chyba popchałam bo pomogło - myslałam zę umrę łapy to mi z godzinę jkeszcze latały ::) ::) ::)

reklama
Sorbuś - właśnie tak - chciałaś to masz! Mnie tym wstawaniem Agata czasem doprowadza na skraj cierpliwości, szczególnie wieczorem po kąpieli i kolacji wydaje się już byc padnięta, a za chwilę z zamknętymi oczami prawie męczy te swoje "przysiady" i obija sie o szczebelki... Kochane Szkraby!
No a z wafelkami i innymi trzeba uważać, a z drugiej strony to niech sie Maluszki uczą... dobrze, że "poszło"

No zdarzało się wcześniej że sie zakrztysiła ale ten był chyba za twardy - no najadłam sie strachu ale juz o tym wole nie myśleć najwazniejsze że "poszło"

Steffi - widac od razu ze lubisz paski - chyba na kazdym zdjeciu ;D ;D ;D Kubus bomba - facet jak sie patrzy :) a zdjecie - niech mnie ktos wyciagnie i przytuli - swietne !!

he he... no jak idę coś Kubie kupować to mnie jakoś dziwnie paski przyciągają..... wczoraj też mu kupiłam półśpioszki w paski ;D

swietne te zdjęcia Kubusia i Paulinki naszych stojaków ;) :laugh: :laugh:

Ale musze powiedzieć że Majusia też jużdawno sama wstaje wklejałam wam chyba fotki z 1 m-c temu

reklama
A moja Mama właśnie w szoku dzwoniła, ze już drugi raz dziś Agatka w pewnym momencie przytuptała do łóżeczka i sie tam kręciła i jak ją mama włożyła do łózeczka to grzecznie wziłęła misia i połozyła się spać. Cos mi wyporządniało Dziecko na urlopie... a takie z nia były awantury ze spaniem... no no...

Do góry