reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Magdus daj Viburcol w dupke i posmaruj Dentinoxem - jak dla mnie najskuteczniejszy zel :) i wez ja pod POH czyli Program Ochrony Hani czyt. Hani wszystko wolno ;D

reklama
Magdus - jak masz cieplo dzisiaj, to bym wyszla tak czy siak :) Jeszcze nie slyszałam zeby swieże powietrze zaszkodziło dziekcu :)

Byłam w albumiku, a tam znowu zdjecia :)

Gocha - piekne te zdjecia prehistoryczne ;D ;D ;D hehe, czyli sprzed kilku miesiecy :) A Ty jak sobie słodzisz - "z ukochana mamausia" :D :D :D fajne foteczki, bardzo fajne :)

Ana zostało nam do zalatwienia tylko nauki,bedziemy mieli tylko 2razy po 2 godz. i doniesc ksiedzu swiadectwa i oczywiscie dac "co łaska"ale to mowil ze juz z tydzien przed slubem.16.09 spotykamy sie z grajkiem zeby wszystko uzgodnic i na poczatku wrzesnia z fotografka,no i jeszcze kupno garnituru,wyporzyczyc sukienke i dopukic duperele...ale juz te najwazniejsze sprawy zalatwione.Czekam na sesje

Kamila - toż sukienka najważniejsza jest ! hehe :) I często są pozajmowane już, więc leć wybierać - nie podpowiem Ci gdzie, bo tam gdzie ja wypożyczałam, nie ma juz wypożyczalni ;D

reklama
Do góry