reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

hej hej!

od jutra jestem "odcięta od świata", więc dzisiaj czytam wszystko :)

[b]opuszczamy KLUB BEZZĘBNYCH!!![/b]
mamy 2 zębolki

rano była dziurka (o której czytałam jakis czas temu na forum), a teraz już ząbalek, a drugiego juz też widać. ale się cieszę :D :D :D :D :D :D :D :D :D

reklama
ale numer - właśnie zauważyłam, że mam dostep do albumiku

powiedzcie, gdzie go mogę znaleźć
i jeszcze może któraś wie, jak stawić zdjęcia, które mam umieszczone na swoim serwerze

no to dzisiaj całą noc spędzę przed kompem i będę podziwiać Was mamuśki i oczywiście (a raczej przede wszystkim) Wasze dzieciaczki)

zlitujcie się nad nową nieuświadomioną Grudniową Mamą i przyślijcie na priva (żeby nie zaśmiecać grudnia), jak znaleźć albumik???????

co do umieszczania zdjęć ze swojego serwera, to trochę posiedziałam i wykombinowałam.
tak więc w tej sprawie już mi nie odpowiadajcie, bo już wiem

Gocha na stronie głównej jedziesz na dół i w ramce Związki rodzinne jest rozdziała chyba Albumy rodzinne i tam już masz nasze zdjątka ;D

Miłego oglądania i szybciutko wklejaj swoje zdjecia :D

Gocha i jak wrazenia ??? pewnie porownujesz dzieciaczki :laugh: :laugh: wszystkie z grudnia a takie inne - mamy tutaj tych indywidualnosci ;D

hejka :)

Byliśmy dziś u lekarza i to tylko przeziębienie, bierzemy syropki i krople na katar, mam nadzieję że szybko minie bo Kacperek sie strasznie męczy :(
do tego jest ostatnio bardzo marudny i teraz już wiem dlaczego...idą mu 4 górne zęby ::) sama nie mogłam zobaczyć bo sobie nie dawał ale pediatra mi pokazała i jedna górna jedynka już sie przebiła.

zaraz poczytam co dziś naskrobałyście...

reklama
przeleciałam pobierznie i widze że tylko Hanka życzyła zdrówka Kacperkowi i tylko Kamila zwróciła uwagę na to że napisałam o tym jak mi źle że wracam do pracy.....ale mi smutno :( :( :(
Dzięki dziewczyny! :-*

no nic jak już czlowiek żadziej tu zagląda to staje sie niewidzialny :(

ide w takim razie wkleić kilka zdjęć Kacperka...

Do góry