reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
(h)anka pisze:
mamaCyprysia pisze:
"caly dzien jestem ojcem,siedze w pracy zarabiam na rodzine itd... "hehe

no w sumie, to ma rację... ale tego mojemu Mężowi to nie powiem...

jak mi tak chlop gada, to ja mowie ze ja mu dzieci chowam i ze pracuje na trzy etaty:
1 - Wiktor
2 - Paulinka
3 - dom !!!

Sorbek - a czemu mam zepsuty suwaczek ???

hej dziewuszki !
przeczytalam z 3 strony i wiecej nie mam czasu bo musze poprasowac i dom ogarnac poki mala spi, a nie chce ostatnio spac w ogole w dzien  :o i niestety, caly czas walcze ale musze przyznac, ze moje dziecko wchodzi mi na glowe  :p ale nic nie poradze - musze przetrwac, moze ja jestem wyrodna ale jak czytam niektore z Was, ze nie zostawily by dziecka na jeden dzien to sie dziwie bo ja czesto marze o dniu dla siebie  ::) i niewazne jak bym za nia tesknila...  :p
duzo naisalyscie !

jeszcze raz najlepsze zyczenia z okazji rocznic !

Ada tez ma lek separacyjny - nie chce sie ze mna rozstawac i jeszcze zauwazylam, ze (czy ktoras z Was tez tak ma ??? ) ze jak mala z kims innym przebywa i sie bawi i jest ok, a jak tylko nagle ja sie pojawie to jest placz i chce do mnie na rece oczywiscie  ::) czyli wychodzi na to, ze jest super grzeczna, a jak ja wejde w jej zasieg wzroku to jest histeria - czy wie ktoras o co mi chodzi ???

Kamila dla mnie stworzenie watku, ktory bylby streszczeniem grudnia jest bez sensu wybacz  ;)

Joeey - no dokladnie tak samo mam !!!! Wczoraj bylam na zakupach w takim malym sklepiku, Pauline zostawilam przed sklepem z babka ze straganu - i sobie gaworzyly itp itd, a jak tylko wyszlam i ona mnie zobaczyla, to w ryk !! Wygladało mi na to, jakby sie zorientowała, że ta babeczka to nie ja :D :D :D

I jeszcze do Magi pisal tez ;D ;D ;D
cieszcie się dziewczyny - jesteście wybrańcami ;D ;D ;D

A Wiki umie juz pisać: mama, tata i Wiktor - a ma 4,5 roku :)

Uciekam sprzątać - dzień jak codzień :)

ja tez lece, a nic mi sie nie chce :p najchetniej przebimbalabym caly dzien, a co? w koncu mam prawo ;D

Kamila na pewno taki watek bylby ulatwieniem dla babek rzadziej wpadajacych, ale kto by to pisal, te raporty ?? upierdliwe strasznie - taka osoba musialaby czytac wszystko (a watpie, ze ktoras z nas ma czas, zeby sledzic totalnie wszystko) i codziennie klepac protokol, nudne troche :p

no nic, spadam do prasowania, a dzisiaj na obiad zapodaje pstraga w sosiku chrzanowym :) obiad spozniony, bo caly dzien bylismy na owocach, nie chcialo nam sie jesc ;)

reklama
Do góry