reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDZIEŃ 2005

Gocha tylko jedna w tym co wkleiłas nie komentyjemy i tylko dzieciaki a my na tym drugim swoje fotki wklejamy

i widziałam albumik śliczne dziewczyny z was Gocha ;D ;D ;D

Kacperek ma rewelacyjne pozy

A Ingusia i reszta ;) :laugh: :laugh: :laugh: bombowe zdjątka

reklama
Paula ja tez tak miałam ale juz mi przeszło i nie smuce sie już z tych powodów trzeba pisać a tak z czasem coraz mniej dziewczyny pisza o tych co ich nie ma ale pytały o ciebie bo pisałam żę wszystko OK i w ogóle

Gocha ale z Ciebie laska :) jakoś inaczej sobie Ciebie wyobrażałam ale wyglądasz o wiele lepiej ;) a Kamilka to śliczna dziewczynka :) (ale mi sie zrymowało)

dokładnie w albumiku dzieciaczków nie komentujemy wklejamy same zdjęcia z ewentualnym podpisem :) no i większość stara sie wklejać po jednym zdjęciu w poście bo inaczej później u niektórych z nas bardzo długo sie otwierają zdjecia :)

a jakbyś chciała nam się pokazać sama w całej okazałości albo swój dom czy zwierzątka (jesli masz) to w tym drugim albumie "grudniowy albumik-mamy..." :)

no to gratki dla wszystkich zabkowiczow :)

hej Paula zabko, Joeey ma racje - po prostu czasu nie starcza i na pewno nie celowo ktos pomija czy zapomina, przeciez wszyscy sa zyczliwi. Ciezko po prostu utrzymac chronologie i skrupulatnosc odpowiadania przy naszym trybie zycia - tu maluch, tu chata do obrobienia, obiad itp. Kiedys jasne, ze bylo inaczej, jakie w ciazy byly obowiazki poza nauka i praca, prawie zadne, wszystko moglo poczekac, a teraz duzo rzeczy wymaga swojego rytmu i juz nie mozna odpuscic, wiec foszki na bok ;) wszystko sie zmienia i to nie znaczy,ze teraz nie jest fajnie, jest inaczej.

no, a Stasko nie raczkuje - za diabla nie moge go do tego namowic, ale nozki ma silne - pewnie stoi jak sie o cos opiera, wstaje na nozki, czyli chyba w pieknym stylu pominal raczkowanie, ale nie stawiam go za czesto, i tak woli pelzanie na brzuszku ;)

Paula no mnie też smutno ale z innego powodu że nie mam takich fizycznych możliwości żeby każdemu dokładnie opdpisać to co bym chciała ... no ale takie właśnie realia.... ale czytam prawie wszystko i z zangażowaniem... A Joeey bardzo dobrze to wszystko ujęła

Gocha
no śliczne kobiałki z was dawajcie więcej zdjęć...;)

Natalko ale nas zasypałaś zdjęciami ::) suuuuuuuuper no i widać że wakacje wam się udały!!!

No i właśnie więcej juz nic nie pamiętam co chciałam ...musiała bym się wracać ::) a nie lubie ;)

ketsa pisze:
[/b]no śliczne kobiałki z was dawajcie więcej zdjęć...;)

Ketsa nie wywołuj wilka z lasu ;D ;D ;D, bo zaraz jak powklejam zdjęcia, to będziesz żałowała tych słów (juz kiedys pisałam, że jestem fanatyczką zdjęciową).

wkleję też coś ze ślubu

Gocha to jak będziemy miały dość zamkniemy na nowo albumik przed tobą.... ;) ;D ;D ;D ;D
....spoko spoko my lubimy duuuuużo zdjęć jak jest no i w końcu po tą albumowe galerie mamy... ;)

reklama
widze że nie zrozumiałyście o co mi chodzi :( :( :(  ::) ja doskonale wiem że takie są realia a nasze dzieciaczki potrzebują mnóstwa uwagi bo sama przeciez mam takiego małego łobuziaka którego nie można na 5 minut - co ja mówię - na minute zostawić samego  ::) niemniej jednak zrobiło mi sie smutno i miałam prawo o tym napisać (chyba że coś sie zmieniło o czym nie wiem )  :p

Do góry