reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Dzięki za życzonka tym bardziej, że miało nie być życzeń. ;) No, Ingusia już stara dupa jest, he he.

Sorbuś ja skleroza niesamowita zapomniałam złożyć Wam najszczersze i najserdeczniejsze życzonka z okazji rocznicy!
hochz20.gif

Jak świętowaliście?

Magi no nie narzekam, nie narzekam. ;D

reklama
Wiecie ze ja nawet nie wiedzialam ze bylo mowione ze nie ma zyczen  ::) cos przegapiłam.Chyba u nas przydałby sie taki wątek jak widziałam kiedys na ktoryms miesiacu,ze wpisywały tam najwazniejsze informacje dla tych,ktore zadziej wchodza np.(Maksiu ma chore oczko.) U nas byloby toratunkiem dla tych cos nie wchodza i dokladnie nie czytaja  ::)  :p
I nie krzyczcie ze juz za duzo watkow mamy,wystarczy "nie":D
A co do tej akcji "ile czasu byles dzis ojcem"(czy jakos tak) to Adrian mnie wczoraj pieknie zbyl.Ja do niego z tym tekstem a on"caly dzien jestem ojcem,siedze w pracy zarabiam na rodzine itd... "hehe

No Kamilka ale cię zagiął hihi ;D ;D ;D a życzen ma nie byc żeby na roczek jak bedziemy skąłdać był lepszy efekt ;) :laugh: :laugh: :laugh:

Hanka ja tez nie ;) :laugh: :laugh: :laugh:

Natalia
dziekuje bardzo.
W sumie to nic specjalnego bylismy poprostu sobie sami pogadać na spokojnie w knajpce na drinku :laugh:

Donia a skad wiesz ze juz jutro bedziesz miala ten wozek?? ja go wczoraj kupilam, gosc mi nic nie odpisal, mysle ze przyjdzie jutro :)
Ja robilam salatke z szwedka z ogorow ;) na razie z ogorami spokoj, teraz bede dzemiki sliwkowe trzaskac ;D
Lece do domku, pa!!
p.s. ja tez nic nie wiedzialam o nie skladaniu zyczen :p

reklama
HA!!! Dogadałam sie z gościem na tego Hipka Fischer Price za 70, więcej nie chciał opuścić, ale to i tak chyba dobra cena. I tak 5 zł wytargowałam! No i niedaleko mnie całkiem mieszka. To powinno byc na zakupach, tam Wam sie pokażemy juz z Hipkiem! Ale sie cieszę! Tylko przeraża mnie kolejny taki "klamot" w coraz mniejszym mieszkanku...

Do góry