reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Jak zlikwidujemy wątek o wprowadzaniu pkarmów - bo niedługo juznie bedzie potrzebny bo dzieciaki bedą jadły wszttko to mozę wtedy ale to pewne jakis inny problem powstanie ::) ::) ::)

reklama
Paula fluidki dla Kacperka od Majusi żeby szybko wyzdrowiał ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Paula tak w ogole witaj po dlugiej przerwie - zycze mnostwo zdrowka dla Kacperka - nawet nie wiedzialam, ze sie bidulek przeziebil ale niestety Paulus Ci napisze, ze bb to nie jak musowe odrabianie lekcji - to ma byc przyjemnosc, a poniewaz nasze dzieciaczki sa dosc absorbujace, jest Nas duzo, niektore pracuja, inne nie znajduja tyle czasu, mnie np nie bylo przez 2 ostatnie dni i nie cofalam sie daleko bo po prostu niestety nie moge sobie pozwolic na to czasowo i wlasnie dlatego czasem nie zyskujesz tyle uwagi ile bys chciala bo ktoras przeoczy albo w natloku wiadomosci zapomni napisac albo tez zwyczajnie nie przeczyta....smutne to ale prawdziwe ! wiec niech zadna sie nie zali, ze jest zapomniana bo to po prostu nieprawda, ja nigdy nie narzekam, ze ktos mnie pominal a kazda z Nas ma od czasu do czasu takie wrazenie  :) i nie pisze tego zeby przytknac Ci rybko - nic takiego - nie mysl sobie zle tylko po prostu takie sa realia  :-[

Ja tez nie nadrabiałam wszystkiego bo czasu brak :(

Ale czasem mnie dziwi własnie to że dziewczyny piszą że kiedyś było lepiej bo każda kazej odpisywała a potem same mówią takie są realia bo nie ma czasu teraz na wszystko odpisywać
i nie pisze joeey do ciebie tylko mi się tak poprostu to przypomniałao - a masz święta racje takie realia a bedzie jeszcze gorzej :(

właśnie wkleiłam pierwsze nasze zdjęcie.

mam tylko pytanie - czy są jakieś organizacyjne zasady w albumiku? (bo nie chcę zaśmiecać)

Paula wiele zdrówka dla Kacperka - za kilka dni wszystko minie

reklama
Asiu i Majeczko Kacperek dziękuje za fluidki :) Gocha Tobie tez dziekuję :)

Joeey ja to doskonale rozumiem bo sama nie mam czasu nadrabiać i nie mam do nikogo pretensji tylko poprostu tak smutno mi sie zrobiło bo akurat czytałam jak dziewczyny pocieszały Bartyś a o mnie nikt nie napisał :( i tak mi sie skojarzyło dlatego że wracamy do pracy tego samego dnia :( :( :( ale przecież wiem że nie wszytskie dziewczyny czytaja wszystko i moga pominąć  ;)

Dzieciaczki w albumie śliczne  :laugh: przecudne i na zdjeciach widac jak szybko rosną i sie rozwijają  :D

Gocha widzę że masz dostęp do albumiku :) bardzo sie cieszę i czekamy na zdjęcia Kamilki i Twoje :)

Do góry