reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

joeey udanego wypoczynku

wiolus jak bedę miała figurę jak ty to moge mieć midsczke A ;D ;D ;D
aOlu wszystkiego najlepszego i głowa do góry już niedługo Rafał wróci

reklama
wróciłam do starego BB - tamto jakies obce było i nie widac co przeczytane a co niwe bo czarne wszystko :mad:

Magi no ja bym cie nie poznała :-[ :-[ :-[

Olu

anniversary.jpg

mimo iz bez meza zycze Ci wszystkiego dobrego
i jeszcze wielu takich rocznic, ale spedzonych razem!!

Ketsa ta dwoma na raz ??? probowalas keidys ??? do auta sie nie zmieszcza :laugh: dlatego tylko jeden pcham bo jak by sie zmiescily to czemu nie ::) ;D

a my dzisiaj idziemy do lekarza i wlasnie mielismy wychodzic a Oskar usnal ::) i musze czekac az sie obudzi :)

Olu, dołączam do zyczen! Wszystkiego dobrego, koniecznie juz z mezem!

Ketsa, no Ty jedna sie zorientowalas :)

Beatko, wspolczuje. Moze naprawde Mikusia boli uszko, jesli placze i trze tam raczka. Moze lepiej idz do lekarza, bo nie daj boze uszko, to z tym nie ma zartow!

Joeey - udanego urlopu!

Ja zaraz wstawie zdjecia z najazdu Wandziow na Magikow ;)

A my na wesele w koncu dajemy kasę :p 300 zł bo na więcej mnie nie stać mysleże i tak będą zadowolenie że przysliśmy bo mieliśmy nie iść a bardzo prosili :)

reklama
Czesc dziewuszki :)

Olu wszystkiego naj naj dla ciebie i mezusia z okazji rocznicy!!!! Jeszcze 100 takich   ;D

u nas przygotowania slubne pelna para.Juz znalezlismy sale,ktora nam pasuje i na 99% ja wezmiemy.Moj ojciec placi za sale ale my musimy kupic wodke,ubrac sie i znalezc taniego grajka  ;D wiec szukamy :)

mialam dzis sen...Sniło mi sie ze Wanda kłóciła sie o cos z Natalia a ja byłam posrodku i probowalam je pogodzic,potem bylam u Natalii na dzialce i jej podlałam trawe i zagrabilam  ;D... głupi sen .

Do góry