reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

Helou!
Ale sie usmialam z obcej Magi...no faktem jest, ze ja rzadko swoje zdjecia zamieszczalam, ale to chyba kwestia spostrzegawczosci bo Wandzia dobrze wiedziala jak ja wygladam ;) No ale przyznaje, ze ja forumuje teraz rzadko a jeszcze rzadziej zamieszczam zdjecia, w szczegolnosci ze swoja mordka ;)

Dzis ja wkleje zdjecia ze swojego apartu ;)

Pati, lubie zielono zgnite ;) :laugh: kolory i tego typu klimaty :) Poza praca sie tak ubieram, bo do pracy nieco bardziej oficjalnie :)

A co do zdjatek i dzieciaczkow, to czasem szkoda ze komentarzy nie mozna od razu wstawiac, no ale jak wiemy rozpidziaj by sie straszny w albumiku zrobil :) Ja uwielbiam wszystkie nasze dzieciaczki, sa sliczne!

Buzka, milego dnia!

reklama
Hej dziewczynki :)
Pati - no kolejna ktorej stroj spada ;D ;D ;D hehehe
Magi - ja to wiedzialam jak wygladasz dokladnie, bo tez do mnie czasami fotki inne niz na forum dochodzily :) No i czekam na maile ze zdjeciami :)

Gocha - ja to synka starszego urodzilam w wieku 20 lat... nie zaluje, a na szalenie zawsze sie czas znajdzie :) I powiem szczerze ze gdyby nie "wpadka" z Wiktorkiem, to nie wyobrazam sobie mojego dalszego zycia. A tak jutro, obchodzimy swoja 5 rocznice slubu, jest nam dobzre razem i nadal sie kochamy - a dwie parki malzenstw z wyboru, wlasnie sie rozpadaja, a ja w szoku jestem. W sumie nie chce mowic HOP zanim nie przeskocze, ale mysle ze juz najgorsze chwile mamy za soba i teraz bedziemy szalec :D :D :D

no to lece na kawusie :) i sniadanko - jajecznice ze szczypiorkiem :)

Fajne to nowe BB tylko nie widać które strony przeczytane a które nie :mad: więc wróce zaniedługo do starego

Wioluś kurka wodna :p noja mam B miseczkę ;D ;D ;D ale w tym stroju mi akurat nie spada może dlatego że on nie jest taki strasznie skąpy

JA ROBIE PA PA BUZIAKI DLA WAS - OBY POGODA NAM DOPISALA - NIE PISAC DUZO - KOMU JA TO MOWIE - PRZECIEZ WY EKSPERTKI OD PISANIA KSIAZEK :laugh:

Ola wszystkiego naj naj z okazji rocznicy.....i nie smuć się na pewno nadrobicie jak już będziecie razem...

nie wiem czy ktoś zauważył ale Steffi nie wstawiła nam zdjęć z urlopu!!!!!!!

Joeey prześlicznie wyglądasz na zdjęciach aż strach pomyśleć jakie z ciebie zjawisko na żywo... faktycznie bardzo podobni jesteście z Arturem....ale ty chyba jednak ładniejsza jesteś ;) .....a już nie kadze bo ty pewnie teraz stroje kompielowe nad morzem prezentujesz.... ::)

Magi jak dla mnie nie taka całkiem " obca" bo jak już wstawiałaś jakieś zdjęcia to przynajmniej tył głowy czy jakieś plecy było widać ;D ;D ;D i o dziwo od razu się połapałam kto jest kto ;) ;D

Wańdzia no kurka wodna ale z ciebie bufetowa niezła....... kurcze a po moim biuście pozostało tylko wspomnienie....

Gabi i Natalko ... no od razu widać na zdjęciach że Ingusia wielka baba w porównaniu do Oskarka ale fajnie razem wyglądają ;) Gabi to ty tylko z jednym wózkiem chodzisz ...? myślałam że jak się tyle ich ma to sie co najmniej z dwoma śmiga na raz żeby się nie znudziło....;)

Wioluś matko z córką ile ty ważysz co zdjęcia wkleisz toś ty chudsza jest..........:) aż się prosi żeby cię nakarmić ;D :p a jak tam prawko twoje??? kurcze ja zawsze tyle błędów zrobie w testach jak ćwiczę......że nawet nie chce mi się nie potrzebnie do mojego instruktora dzwonić bo jakoś cienko to widzę..... tak że dalej mam wszystko w zawieszeniu.... :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[

reklama
Hejka!

joeey udanego wypoczynku! ;D

Dzisiaj Miki mi ryczy ciągle, juz nie mam siły! I włosy ciągle koło uszka sobie wyrywa...Czyżby go ucho bolało? :-[

Normalnie osiwieje ze zmartwień i trosk... :mad:

Do góry