reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Wiolus tez ci wkleje mój bufet ;) :laugh: :laugh: :laugh: żebyś nie mówiła żę mam takie małe :p ( oczywiście żartuje - wcale sie nie obraziłam o tamto )

My na weselu tez nie mielismy orkiestry - sami ukladalismy mp3 - ale u nas to w ogole bylo malo hucznie i beznadziejnie - najgorsze wesele na jakim bylam i tyle :p

Kamila - no my przyjezdzamy w piatek na wieczor, ale piatek to i tak odpada, w sobote na slu a w niedziele na poprawiny idziemy - no to zostaje poniedzialek jesli Wam pasuje :) Bo my w poniedzialek pewnie popoludniu bedziemy wracac :)

Gabi - dziekuje :)

hehehe a te kursy to bez sensu sa... ja mialam kurs z ogolniaka jeszcze, Pawel tez, ale i tak musielismy isc do takiej babki na kazania o zyciu malzenskim - udzialala nam go babka, ktora ma 5 dzieci - twierdzi ze antykoncepcja naturalna jest najlepsza - idiotka !!!

wanda_23 pisze:
hehehe a te kursy to bez sensu sa... ja mialam kurs z ogolniaka jeszcze, Pawel tez, ale i tak musielismy isc do takiej babki na kazania o zyciu malzenskim - udzialala nam go babka, ktora ma 5 dzieci - twierdzi ze antykoncepcja naturalna jest najlepsza - idiotka !!!

heheh nizłe ::) ::) ::)

dzięki za życzenie Niestety to 4 rocznica a 3 samotna :-[ ale nadrobimy jak wróci ;D

my mieliśmy cały zespół ze skrzypcami i trąbka i było super

Magi widać, że zostałaś tu jako jedna z najwcześniejszych forumowiczek! Masz zasady z tamtego okresu...Zawsze tak było, że odpisywałyśmy jedna drugiej. Ty, Ziemzia, Pamcia...Kurcze, jak ja tęsknię za tamtymi czasami! Było bombowo na BB! Inny trochę klimat panował! Aż się wzruszyłam...W ogóle to był najcudowniejszy okres w moim życiu! A jeśli chodzi o uszko to na 15.20 idziemy do doktorka, bo rzeczywiście z tym nie ma żartów! ::)

Ola wszystkiego naj, naj z okazji 4 rocznicy ślubu! Oby wszystkie kolejne były już z mężusiem! ;D

Ketsa my też jesteśmy wrześniowym małżenstwem! :laugh:

reklama
Beatko - a twierdzisz ze ja nie mam zasad, jezeli wszystkim nie odpisuje ??? nie rozumiem za bardzo. Musze jednak powiedziec, ze tez tesknie za tamtymi czasami :) bylo inaczej :)

Do góry