reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
Kamila - jaki glupi sen :p ja z Natalia sie nie kloce :p a jak juz to na gadu, zeby nikt nie widzial :p hehehe
Fajnie ze sale juz prawie macie :)
A my teraz w weekend bedziemy w Bydzi, do poniedzialku, bo wlasnie jedziemy do fordonu na slub i poprawiny :) moze udaloby sie na chwilke chociaz spotkac ???

Asia no szczególnie Cyprysiowa i Joeey i Didka w sierpniu i we wrześniu no i ja też bardzo w sierpniu i we wrześniu :p ;D ;D :p

Kamila my szukaliśmy i szukaliśmu grajka.....i w końcu zrezygnowaliśmy sama się za to wzięłam sama podobierałam różne kawałki i było suuuuuuuper dużo fajniej niż z orkiestrą i dijejem (heheheheh ale mi sie fajnie napisało) sama klasyka różnych gatunków goście i śpiewali i tańczyli no super po prostu
A nauki juz przeszliście bo to jest najgorsze z tego wszystkiego.........???

wanda w ten weekend bedziesz ??? mnie w ten nie ma od soboty kolo 17 do niedzieli kolo 14 a tak to mozemy sie spotkac tylko powiedz kiedy :)

ketsa my tez najpierw chcielismy bez grajka ale dla mnie na weselu musi byc grajek i tak zdawalo mi sie ze bez niegho to juz nie to samo ...

To chyba zalezy od gości byłam na weselu bez grajka i było fajnie ale byłam też z orkiestra i było jeszcze lepeij. My mielismy taka orkiestrę że wesele było do 9 rano bo goście jeszcze sie bawili. I musielismy dopłacic żeby grali jeszcze dłużej :p a nie do 5 rano ::) ::) ::)

Zamawialismy ich 1,5 roku wcześniej bo potem juz mają zawsze zajęte - ale też i cena była bardzo wyskowa za nich tzn w porównaniu do innych - jednak warto było

Ja tez nie mialam zadnego grajka ;) Tancowali wszyscy jak nalezy mimo to i bylo zabawnie ;)

Tak poza tym nie wszystkie sa sierpniowo-wrzesniowe - ja jestem czerwcowa ;D Mam juz za soba 3 rocznice :p

No i wstawilam wreszcie zdjecia do albumiku ;)

no wrecie moj ksiaze wstal i mozemy jechac ::)

Wandzia zdjecia z nad morz piekne zazdroszcze takiego wypadu a zdjecie rodzine bombowe ;D i to specjalnie dla Wioli pdoba mi sie ;D na nim Paulinka jak trzyma ten piaseczek ;D

reklama
Kamila no zmartwie cie bo to chyba nie wszystko...... ale da sie to szybko załatwić my bylismy na takim 2-dniowym a potem jeszcze 2 spotkania z psychologiem.....ale czasem ksiadz pojdzie na reke i odpusci te pierdoly....bo troche bez sensu moim zdaniem jak juz dzieciolek na swiecie jest zebys sie musiała tłumaczyć jaki masz śluz w pochwie na przeciągu miesiące fuuujjjjjjj obleśne sa te kursy dla mnie

Do góry