reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDZIEŃ 2005

reklama
babeczki juz spac ???
Sorbkowej to nie spada kostium bo ma "A" tak jak ja no i w sumie to nie ma sie na czym czymac ;) (Sorbus sie nie obrazi ze to napisalam ;))
bylam w galerii, zdjatka sliczniutkie
WSZYSTKIE dzieciacczki sliczne :)

Joeey wiesz, tak się zastanawiam... Ty jesteś jeszcze taka młoda, a masz już takie poważne obowiązki. Nie brakuje ci swobodnych wyjść do klubów, dyskotek, pubów itp?

Bo ja w Twoim wieku (ale to brzmi, jak dobra ciocia Gosia) i jeszcze przez kilka następnych lat miałam problemy w stylu zaliczenie egzaminów na studiach, uzbieranie kasy na wycieczki wakacyjne, albo wybór miejsca na wyjazd, gdzie pójść potańczyć, itp.

Gocha na balety zawsze bedzie czas ! brakuje mi czasem swobody ale nie zaluje ;D a moj partner jest o 9 lat starszy wiec obracamy sie w specyficznym towarzystwie ;) mi odpowiada takie dorosle zycie :laugh: jak mialam 17 lat juz mieszkalam sama bo rodzice wyjechali za granice i mialam czas sie wyszumiec, zaliczylam wszystko co mozliwe ::) bo ja troche wariatka jestem i do tych grzecznych to ja z pewnoscia nie naleze :laugh:

HA ha ale sie wywiazala dyskusja o strojach! :laugh: Ja tez mam usztywniany stroj 2 czesciowy i tak jak w Wandy przypadku - nie da sie plywac praktycznie niczym co wymaga podnoszenia rak do gory. Zaba jeszcze jakos idzie - jesli wolniutko plyne, ale kraul i delfin odpada! Zaraz michy lapia wode i spadaja, mimo, ze stroj wydaje sie dopasowany do cyckow. :p

Tez Magi nie poznalam na zdjeciach! :D Jakos inne wyobrazenie mialam!

Wanda jaka Paulinka opalona!! Sliczna dziewczynka!

Magi - ubierasz sie bardzo podobnie jak ja! :D :D

Wiolus super zdjecia z basenu! Mala ma niezla radoche!

Joeey - sliczniutkie zdjecia Aduni w czapeczce!

Generalnie - wszystkie dzieciaczki PRZESLICZNE!!!

Hej Babki!
dzisiaj udalo się dorwać do komputera z samego rańca- ten nałóg jest silniejszy niż myślałam ;D.

a wiecie co ja dziś w nocy robiłam (bez skojarzeń proszę ;D) - przebierałam śpiącą Kamilkę ze śpiworka w pajac. Bo cóż miałam robić... Zawsze przed pójściem spać sprawdzam, czy Małej nie jest za ciepło, albo za gorąco. No i była cała spocona. Więc jej tak do rana nie mogłam zostawic, bo by potówek sie nabawiła. Więc przez sen ją przebrałam. i wcale się nie obudziła. Fakt, mam w tym wprawę, bo juz wielokrotnie przewijałam i przebierałam ją przez sen.
Kamila przesypia całą noc od kiedy skończyła 2,5 miesiąca. A tak mały dzdidziuś strasznie dużo siusia przez noc. i rano miewała zaczerwienioną pupę. więc cóż było robić - dobra mama wstawała raz w nocy i zmieniała Kamilce pieluchę (i tak przez około 1,5 miesiąca). I mam na to swój sposób, że się w ogóle nie budziła (no może z raz zdarzyło się że otworzyła oczka). No ale od prawie 5 miesięcy w ogóle nie muszę do niej wstawać. to istny Aniołeczek :)

reklama
czesc mamuski

jakie kwadraty i gwiazdki na BB? cos nie w temacie jestem :p

Gocha to powiedz Kamilci zeby pogadała z Piotrusiem to moze wtedy ten mój mały bedzie przesypiał noce a nie jak teraz wstaje co 2h na cyca ::)

jest mi dzis smutno bo mam dziś 4 rocznice ślubu i znowu bez mężusia :-[ :-[ :-[

Do góry