mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
podpowiedzcie mi co upiec na weekend ?? beda goscie na chrzciny /kasia pewnie w sobote przyjedzie/ wiec cos w domu byc powinno !!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
podpowiedzcie mi co upiec na weekend ?? beda goscie na chrzciny /kasia pewnie w sobote przyjedzie/ wiec cos w domu byc powinno !!
Ojeju uwielbiam ciasto marchewkowe zajadalam sie nim w anglii normalnie przepychota masz jakis fajny przepis na nie Kora?Moze ciacho marchewkowe albo z cukinii? Ja nim zabijałam wyrzuty sumienia (że niby jem warzywa;-)), a przy okazji proste i smaczne. Tęsknię za nim
A jak bardziej elegancko to serniczek może?
A żeby też zjeść to może szarlotkę? Albo coś owocowego z bananem lub brzoskwinią?
Mea na chrzciny zrobiłam na obiad min. rolady wg twojego przepisu i kluski i goście byli zachwyceni. dzięki wielkie!
część zrobiłam z morelami i śliwkami z sosem żurawinowym też wyszły ciekawe. dodatkowo schab z suszonymi pomodorami i oliwkami i indyka z pieczarkami.
DLA MAM KTORE SAME CHCA GOTOWAC DZIECIACZKOM OBIADKI ZUPKI DESERKI ITD :
( BARDZO FAJNE PRZEPISY POLECAM )
Przepisy kulinarne dla niemowlat