reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
Trzymam kciuki za wizytę :) Dziewczyny słuchajcie, mam 2x skierowanie na badanie połówkowe do różnych klinik. Jedno automatycznie do tej na której byłam w 12 tyg, a drugie dostałam teraz do innej kliniki od lekarza, któremu ten przepływ w zastawkach się nie podobał. Jedno by było 30 lipca, drugie 3 sierpnia. Poszłybyście na dwa czy tylko na jedno? Nie zastanawiam się tu nad szkodliwością usg, bo wiem, że to bezpieczne nawet wykonywane codziennie, tylko nad tym, czy może warto sprawdzić u dwóch różnych lekarzy...

@kleo93 ja tez ide na dwa w odstepie 2 tyg. Dla pewnosci wizytuje u dwoch roznych lekarzy. Pierwsza wizyte mam dzisiaj a druga 1/08. Powodzenia dla wszystkich wizytujacych!!! :)

reklama
Ja tez ide 20 lipca do swojego lekarza 18t 6 d i pozniej 3 sierpnia 21t 5 d chyba:)

a8doqqmz725nh9h0.png

Do góry