reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudnióweczki u lekarza

Ja dziś wizytowałam, ale bez usg. Tsh opanowane, cukru pilnuję do końca ciąży, morfologia ok, szyjka długa. Dzidzia chyba ma się dobrze. Teraz lekarze martwią się o mnie. Za chwilę tzn. 1 sierpnia znów kolposkopia :(

Dobrze, że wyniki dobre. I następne też będą dobre, zobaczysz! :)

reklama
Ja dziś wizytowałam, ale bez usg. Tsh opanowane, cukru pilnuję do końca ciąży, morfologia ok, szyjka długa. Dzidzia chyba ma się dobrze. Teraz lekarze martwią się o mnie. Za chwilę tzn. 1 sierpnia znów kolposkopia :(
Ważne że wyniki masz dobre
Kolposkopia napewno wyjdzie ok. Nie martw się na zapas.

Ważne że wyniki masz dobre
Kolposkopia napewno wyjdzie ok. Nie martw się na zapas.
Joshi Kochana, niestety... To będzie już 3 kolposkopia, więc nie jest ok. Chcą mnie położyć i pobrać wycinki, ale ze względu na dziecko do 7 m-ca nie wyrażam zgody. Lekarze wykazują zrozumienie. I tak wygramy.

Ostatnia edycja:
Joshi Kochana, niestety... To będzie już 3 kolposkopia, więc nie jest ok. Chcą mnie położyć i pobrać wycinki, ale ze względu na dziecko do 7 m-ca nie wyrażam zgody. Lekarze wykazują zrozumienie. I tak wygramy.
Kochana bardzo mi przykro. Trzymam kciuki ze wszystko pójdzie dobrze. Trzeba być dobrej myśli! Jestem z tobą!

Lenam bardzo mocno trzymamy kciuki zeby wszystko bylo dobtze doborze. Nie dziwię sie ze chcialas do 7 miesiaca poczekać z badaniem.

Lenam bardzo mocno trzymamy kciuki zeby wszystko bylo dobtze doborze. Nie dziwię sie ze chcialas do 7 miesiaca poczekać z badaniem.

Dziękuję. Lekarze panikują, a ja czuję, że wszystko się poukłada. Czasami myślę, że to maleństwo ratuje mi życie. Wyobraź sobie, że cytologia nfz pokazywała 1!! Powtórzona prywatnie dała już zupełnie inny wynik. Ktoś nade mną czuwa :)

Dziękuję, fajnie, że jesteście. Nawet wirtualnie.

Lenam, podoba mi się twoje podejście do życia. Pozytywne myślenie przede wszystkim. Tak trzymaj :)

f2w3yx8d53zjrig5.png

Dziękuję. Lekarze panikują, a ja czuję, że wszystko się poukłada. Czasami myślę, że to maleństwo ratuje mi życie. Wyobraź sobie, że cytologia nfz pokazywała 1!! Powtórzona prywatnie dała już zupełnie inny wynik. Ktoś nade mną czuwa :)

Dziękuję, fajnie, że jesteście. Nawet wirtualnie.
Lenam wierzę, że wszystko będzie dobrze z Tobą i z dzieckiem. Jesteś silna, a pozytywne myślenie potrafi zdziałać cuda:)[emoji4][emoji4]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry