cytrusowa85
Fanka BB :)
Kindzia kciuki zacisniete i dawaj po, na która masz?
Juz wyjeżdżam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kindzia kciuki zacisniete i dawaj po, na która masz?
Ja byłam wpisana na dwa, ale ostatecznie z jednego zrezygnowałam. Pewnie gdyby wyszło usg źle powtórzyłabym, w innym przypadku, bez zalecenia lekarza - nie. Jeżeli lekarz widziałby konieczność to ok. Zrób jak ci intuicja podpowiada. Trzymam kciuki za maluszka.Trzymam kciuki za wizytę Dziewczyny słuchajcie, mam 2x skierowanie na badanie połówkowe do różnych klinik. Jedno automatycznie do tej na której byłam w 12 tyg, a drugie dostałam teraz do innej kliniki od lekarza, któremu ten przepływ w zastawkach się nie podobał. Jedno by było 30 lipca, drugie 3 sierpnia. Poszłybyście na dwa czy tylko na jedno? Nie zastanawiam się tu nad szkodliwością usg, bo wiem, że to bezpieczne nawet wykonywane codziennie, tylko nad tym, czy może warto sprawdzić u dwóch różnych lekarzy...
Kleo ja bede szla na drugie. Na jednym juz bylam ale wczesnie było. Poszlabym na dwaTrzymam kciuki za wizytę Dziewczyny słuchajcie, mam 2x skierowanie na badanie połówkowe do różnych klinik. Jedno automatycznie do tej na której byłam w 12 tyg, a drugie dostałam teraz do innej kliniki od lekarza, któremu ten przepływ w zastawkach się nie podobał. Jedno by było 30 lipca, drugie 3 sierpnia. Poszłybyście na dwa czy tylko na jedno? Nie zastanawiam się tu nad szkodliwością usg, bo wiem, że to bezpieczne nawet wykonywane codziennie, tylko nad tym, czy może warto sprawdzić u dwóch różnych lekarzy...
szkoda, że nie zadzwoniła poinformować... ale jutro podejrzysz Maluszka !Dzieki za kciuki. Ale doktoreczka przelozyla wizytę. Zajechalam a tam karteczka wszystkie wizyty z dzis na jutro przeniesione
a tak sie juz nastawilam
tak też raczej zrobię ) pójdę na dwa, co mi tam, skorzystam i będę miała pewność )