reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

@kindzia26a szkoda, ze Cie wczesniej nie poinformowali , ale juz jutro zobaczysz swojego Maluszka :) Sliczny brzusio!!!

Ja jedne polowkowe mam panstwowo a dzisiejsze prywatnie. I tak mialam planowo wizyte, musze podskoczyc po recepte wiec i polowkowe zrobimy. Dzisiaj jest 19t5d i mam nadzieje, ze Jasiu sie w Hanie nie zmienil :p

reklama
Dziękuję. Lekarze panikują, a ja czuję, że wszystko się poukłada. Czasami myślę, że to maleństwo ratuje mi życie. Wyobraź sobie, że cytologia nfz pokazywała 1!! Powtórzona prywatnie dała już zupełnie inny wynik. Ktoś nade mną czuwa :)

Dziękuję, fajnie, że jesteście. Nawet wirtualnie.
nie wiem jak bardzo masz niepokojace wyniki ale ja dwa lata temu mialam cin2 i przeszlam zabieg wyciecia zmian laserem i wszystko super i szyjka daje rade w ciazy chociaz jest skrocona po zabiegu. teraz sa rozne nowoczesne metody. wygrasz. trzymam kciuki
Trzymam kciuki za wizytę :) Dziewczyny słuchajcie, mam 2x skierowanie na badanie połówkowe do różnych klinik. Jedno automatycznie do tej na której byłam w 12 tyg, a drugie dostałam teraz do innej kliniki od lekarza, któremu ten przepływ w zastawkach się nie podobał. Jedno by było 30 lipca, drugie 3 sierpnia. Poszłybyście na dwa czy tylko na jedno? Nie zastanawiam się tu nad szkodliwością usg, bo wiem, że to bezpieczne nawet wykonywane codziennie, tylko nad tym, czy może warto sprawdzić u dwóch różnych lekarzy...
poszlabym na pierwsze i gdyby bylo wszystko widoczne i wszystko dobrze to bym odwolala drugie. a jak nawet jakis drobiazg by mnie zaniepokoil to bym poszla tez na drugie

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Kurcze, to trochę brak szacunku do człowieka, że nie zadzwonili poinformować, poza tym na juro mogłaś mieć inne plany...
No właśnie mam (miałam) inne plany grill 5 urodziny chrzesniaczki w Rzeszowie
Ale babka jest w porządku pewnie wypadlo jej cos nagle i nie miała jak zadzwonic, no tych dziewczyn jest troche na praktycznie cały dzień. Z reszta w sobotę nie przyjmuje a w tej sytuacji godziny sie nie zmieniaja i na jutro.

Ale tez ostatnio mi z kliniki nie zadzwonili i zmienili termin sami z piątku na poniedziałek. A to klinika w Kielcach i pojechalam w piąte z cora bo od stycznia co miesiąc mamy kontrole po wyrostku. 1,5h jazdy a sie okazalo ze nikogo z chirurgi nie ma.

No właśnie mam (miałam) inne plany grill 5 urodziny chrzesniaczki w Rzeszowie
Ale babka jest w porządku pewnie wypadlo jej cos nagle i nie miała jak zadzwonic, no tych dziewczyn jest troche na praktycznie cały dzień. Z reszta w sobotę nie przyjmuje a w tej sytuacji godziny sie nie zmieniaja i na jutro.

Ale tez ostatnio mi z kliniki nie zadzwonili i zmienili termin sami z piątku na poniedziałek. A to klinika w Kielcach i pojechalam w piąte z cora bo od stycznia co miesiąc mamy kontrole po wyrostku. 1,5h jazdy a sie okazalo ze nikogo z chirurgi nie ma.

To chyba warto zmienić klinikę jak oni tak profesjonalnie do sprawy podchodzą

reklama
To chyba warto zmienić klinikę jak oni tak profesjonalnie do sprawy podchodzą
Kliniki zmienić nie mogę bo w styczniu tak ja operowali. Z reszta im zawdzięczam życie dziecka bo dwa szpitale w regionie po 2-3 h w poczekalni z dzieckiem zwijajacym sie z bolu odmowily mi przyjęcia. Do Kielc trafila po 10h bolu z wylanym wyrostkiem i z zapalenie otrzewnej z szansa na przeżycie 10%. Od pól roku jeździmy na kontrole.

Do góry