reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudnióweczki u lekarza

A ja czekam i czekam... Marzy mi sie córeczka, ale czuję, że to synuś :) jeszcze tydzień niepewności.. 20 lipca mam połówkowe i mam nadzieję, że w końcu się dowiem! :)

reklama
hehehe
bez przesady z tym pozwem:D

przecież zawsze istnieje ryzyko pomyłki:) mi mówią, że będzie chłopiec, nawet niby sama to widziałam na USG, ale jak to się mówi, nie uwierzę, póki sama nie zobaczę:D
mój brat też już wymalował pokój na niebiesko, niebieskie mebelki ,kocyki itd, a wyskoczyła Marysia:) i jakoś wszyscy przeżyli.

ja się delikatnie sugeruję płcią ( zaraz po USG kupiłam błękitny smoczek i chłopięce body:D) , ale wyprawkę staram się kompletowac neutralną, pokoik jest beżowy, i nie mam też zamiaru kupować niebieskich mebelków:]

Gratki Lucky.

A wiecie że niebieski to kolor Maryjny i kiedyś był zarezerwowany dla dziewczynek?

W drugą stronę gorzej jak na różowo wymalujesz ściany.
Najlepsze kolory to żółty i zielony uniwersalne.

cb7wugpju04jz4q8.png

Dziewczyny gratulacje udanych wizyt :) fajnie czyta sie pozytywne wiesci. Juz tez bym chciała moją wizytę a tu jeszcze 2 tyg :)

Tak, podobno w mojej mamy stronach tak bylo ze chlopczyk na rozowo a dziewczynka na niebiesko. Ja tam corki ubiore w kazdy kolor, ale chlopca w różowe absolutnie nigdy przenigdy. Nie zabronie chlopcu sie bawic lalkami, ale ubranek rozowych nie musi nosic [emoji6]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

gratulacje udanych wizyt! Mnie dzis laskawie unowiono na usg plowkowe na 20.07... smiac mi sie chce. ogolnie mam 28.07 wizyte u mojej gin i mowila zebym zrobila polowkowe tak 25-27.07 ale w tych dniach (jak rowniez przez caly tydzien) wszyscy trzej lekarze z pierwzzego szpitala klinicznego w moim miescie maja urlop:))) brawo nasza polska sluzba zdrowia! a w tygodniu wczesniej juz nie bylo miejsc... no trudno powiedziala to pojde prywatnie ale jak wymowilam magiczne nazwisko mojej prof prowadzacej (ordynator) to cudownie sie miejsce znalazlo!:))) no cud!

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Gratki Lucky.

A wiecie że niebieski to kolor Maryjny i kiedyś był zarezerwowany dla dziewczynek?

W drugą stronę gorzej jak na różowo wymalujesz ściany.
Najlepsze kolory to żółty i zielony uniwersalne.

cb7wugpju04jz4q8.png
Tak to prawda Maryja ma szaty niebieskie. A czerwone szaty Pan Jezus, więc róż dla chłopcze [emoji23]
Mi tak zawsze babcia powtarzała że te kolory to o kant dupy rozbić bo ludzie poprzestawiali [emoji23][emoji6]

reklama
Do góry