reklama
hehehe
bez przesady z tym pozwem
przecież zawsze istnieje ryzyko pomyłki mi mówią, że będzie chłopiec, nawet niby sama to widziałam na USG, ale jak to się mówi, nie uwierzę, póki sama nie zobaczę
mój brat też już wymalował pokój na niebiesko, niebieskie mebelki ,kocyki itd, a wyskoczyła Marysia i jakoś wszyscy przeżyli.
ja się delikatnie sugeruję płcią ( zaraz po USG kupiłam błękitny smoczek i chłopięce body) , ale wyprawkę staram się kompletowac neutralną, pokoik jest beżowy, i nie mam też zamiaru kupować niebieskich mebelków:]
bez przesady z tym pozwem
przecież zawsze istnieje ryzyko pomyłki mi mówią, że będzie chłopiec, nawet niby sama to widziałam na USG, ale jak to się mówi, nie uwierzę, póki sama nie zobaczę
mój brat też już wymalował pokój na niebiesko, niebieskie mebelki ,kocyki itd, a wyskoczyła Marysia i jakoś wszyscy przeżyli.
ja się delikatnie sugeruję płcią ( zaraz po USG kupiłam błękitny smoczek i chłopięce body) , ale wyprawkę staram się kompletowac neutralną, pokoik jest beżowy, i nie mam też zamiaru kupować niebieskich mebelków:]
elifit
Moderatorka
Gratki Lucky.
A wiecie że niebieski to kolor Maryjny i kiedyś był zarezerwowany dla dziewczynek?
W drugą stronę gorzej jak na różowo wymalujesz ściany.
Najlepsze kolory to żółty i zielony uniwersalne.
A wiecie że niebieski to kolor Maryjny i kiedyś był zarezerwowany dla dziewczynek?
Nonkatoja
Fanka BB :)
Lucky gratuluję wizyty
Elifit to mi mama i babcia mówiły, że kiedyś to dziewczynki w niebieski, a chłopców w różowy się ubierało. Może chodziło o ten kolor Maryjny?
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Elifit to mi mama i babcia mówiły, że kiedyś to dziewczynki w niebieski, a chłopców w różowy się ubierało. Może chodziło o ten kolor Maryjny?
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Tak, podobno w mojej mamy stronach tak bylo ze chlopczyk na rozowo a dziewczynka na niebiesko. Ja tam corki ubiore w kazdy kolor, ale chlopca w różowe absolutnie nigdy przenigdy. Nie zabronie chlopcu sie bawic lalkami, ale ubranek rozowych nie musi nosic [emoji6]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
gratulacje udanych wizyt! Mnie dzis laskawie unowiono na usg plowkowe na 20.07... smiac mi sie chce. ogolnie mam 28.07 wizyte u mojej gin i mowila zebym zrobila polowkowe tak 25-27.07 ale w tych dniach (jak rowniez przez caly tydzien) wszyscy trzej lekarze z pierwzzego szpitala klinicznego w moim miescie maja urlop)) brawo nasza polska sluzba zdrowia! a w tygodniu wczesniej juz nie bylo miejsc... no trudno powiedziala to pojde prywatnie ale jak wymowilam magiczne nazwisko mojej prof prowadzacej (ordynator) to cudownie sie miejsce znalazlo!)) no cud!
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Tak to prawda Maryja ma szaty niebieskie. A czerwone szaty Pan Jezus, więc róż dla chłopcze [emoji23]Gratki Lucky.
Mi tak zawsze babcia powtarzała że te kolory to o kant dupy rozbić bo ludzie poprzestawiali [emoji23][emoji6]
reklama
elifit
Moderatorka
Akurat czerwień uwielbiam zarówno na mojej córce jak i synu [emoji13]