reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
9 dziewczyn : 17 chlopakow (anulka na glownym pisala ze u niej tez chlopak)
O to chyba wojna będzie.
Tak się mówi gdy więcej chłopców się rodzi ;)

cb7wugpju04jz4q8.png

gratulacje dziewczyny!!
, najwazniejsza to ta ulga,z którą wychodzimy z gabinetu-że wszystko w porządku:)

i tak-u mnie też chłopiec, ale ja z typowo babskiej rodziny pochodzę, więc u mnie wszyscy zdziwieni że będzie boy

Mój wczoraj rozmawial z sąsiadem i jego córka jakiś czas temu urodziła. Miał być syn na 100% wszystko pod syna kupione, a tu psikus bo jajka odpadły i jest dziewczyna. Wszyscy w szoku. Podobno chcą lekarza pozowac, bo tyle kasy poszło na wyprawkę, remont i mebelki dla chłopca. Trochę przesadzaja z tym pozwem.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Mój wczoraj rozmawial z sąsiadem i jego córka jakiś czas temu urodziła. Miał być syn na 100% wszystko pod syna kupione, a tu psikus bo jajka odpadły i jest dziewczyna. Wszyscy w szoku. Podobno chcą lekarza pozowac, bo tyle kasy poszło na wyprawkę, remont i mebelki dla chłopca. Trochę przesadzaja z tym pozwem.

Pozywac to sobie mogą [emoji6], wydaje mi się że nic nie Zdzialaja.
Przecież nikt im nie kazał robić wyprawki [emoji6].
Ja również uważam że przesadzaja.
Niech się cieszą że dziecko zdrowe

Kiedys czytalam ze zagranica ktos wygral taki proces.

Ja w piatek bede moja ginke prosic o potwierdzenie chocoaz ostatnio mowila 100%syn . Pracie pokazywala z.roznych stron. Nie chce zmiany. Ubranka tez juz pod chlopca kupione

Kiedys czytalam ze zagranica ktos wygral taki proces.

Ja w piatek bede moja ginke prosic o potwierdzenie chocoaz ostatnio mowila 100%syn . Pracie pokazywala z.roznych stron. Nie chce zmiany. Ubranka tez juz pod chlopca kupione
Eeee tam... mi by się nie chciało kasy inwestować w adwokatów i jeszcze nerwy. Joshi ma rację byle zdrowe było.

Ja też chcę, żeby został synek. Powoli wpadam w szał zakupów. [emoji6]

reklama
Do góry