elifit
Moderatorka
To konsultuj. Pewnie to tylko formalnośćTyle ze doktorka mowi ze jest bardzo przekroczony wynik i trzeba to powtórzyć
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To konsultuj. Pewnie to tylko formalnośćTyle ze doktorka mowi ze jest bardzo przekroczony wynik i trzeba to powtórzyć
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dokładnie o to chodzi [emoji5] to ja musze wypełnić jedynie jakaś deklaracje świadomej zgody i zarezerwować termin pobrania krwiMoże masz na myśli program prevfnait, badanie hpa-1a. Robilam podobno to drogie badanie, a dostalam skierowanie więc postanowilam skorzystać czekam na wyniki.
Pewnie tak, ale bede spala spokojniej jak zobacze ze awidnosc jest wysoka i jest ok [emoji6]To konsultuj. Pewnie to tylko formalność
Może masz na myśli program prevfnait, badanie hpa-1a. Robilam podobno to drogie badanie, a dostalam skierowanie więc postanowilam skorzystać czekam na wyniki.
na pewno wszystko będzie dobrze. Ale nie dziwię się, że się denerwujesz.powiem Wam że po amino czuję się nieźle...myślałam że bedzie gorzej
w pon wzięłam tylko nospe 2x2 i od wczoraj nic nie boli
czekam z niecierpliwością na wyniki zajmując się w międzyczasie zakupami żeby nie zgłupieć ...wolę zbankrutować
Tylko po tych szaleństwach zakupowych marsz do łóżka odpoczywać (chyba, że zakupy na zasadzie : klikania w klawiature) [emoji5] najważniejsze, że samopoczucie lepsze !powiem Wam że po amino czuję się nieźle...myślałam że bedzie gorzej
w pon wzięłam tylko nospe 2x2 i od wczoraj nic nie boli
czekam z niecierpliwością na wyniki zajmując się w międzyczasie zakupami żeby nie zgłupieć ...wolę zbankrutować
większość przez neta robięTylko po tych szaleństwach zakupowych marsz do łóżka odpoczywać (chyba, że zakupy na zasadzie : klikania w klawiature) [emoji5] najważniejsze, że samopoczucie lepsze !
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Mam takie lusterka. Jedno do obserwowania malucha w foteliku tyłem, zaczepiane na tylnej kanapie i potem się to odbija w lusterku wstecznym. A drugie montowane pod lusterkiem wstecznym dla dziecka siedzącego w foteliku przodem, żeby nie trzeba było się odwracać i sprawdzać co u malucha, ani przestawiać lusterka wstecznego za każdym razem.większość przez neta robię
wczoraj jedynie byłam w sklepie kupić adaptery do fotelika zeby do wózka pasowały , folie, moskitiere i lusterko interaktywne do samochoduboskie jest
a leżenie... hm to nie moja natura mnie łózko w d...gryzie
przy końcówce roku szkolnego i wakacjach nie odpoczne nic - obiady wypady... rodzina mi nie pomaga mam tylko siebie bo mój pracuje więc szał gwizdka )))