reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

Iza a które Ig masz wysokie w toxo?

cb7wugpju04jz4q8.png
Igg mam 360

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Izul oby ma polowkowym bylo dobrze z nereczka

creativo dziewczyna potwierdzona?

Elifit to obys byla spokojna
Szczerze to nie bede sie nastawiac i sobie wmawiac ze na pewno zniklo bo sie rozczaruje. Wole myslec o tym ze jak sie potwierdzi u innego lekarza na polowkowym to poszukam lekarza z ktorym omowie plan postepowania tydzien po tygodniu, czyli jakie badania dla mnie jescze w trakcie ciazy, czy mozliwe jest wlaczenie np antybiotyku pod koniec ciazy zeby uniknac infekcji u dziecka, gdzie rodzic, jak rodzic, jakich badan dopilnowac u malego po porodzie, czego moge sie spodziewac, czyli do czego prowadzi taka wada itd. Mysle ze jak bede miala to ogarniete to bede spokojniejsza. Brakowalo mi tego w drugiej ciazy, nic nie wiedzialam co mam robic, bylam wystraszona jak mi dziecko do inkubatora zabrali i nawet nie powiedzieli, nagle dwa antybiotyki, badania, itd.. byl to dla mnie szok.

Hej dziewczyny. Mój endo stwierdził, że na tym etapie ciąży i przy wysokim FT4 moje TSH 2,11, to dobry wynik. W tym momencie jeśli TSH jest poniżej 3, to jest ok, więc mam się do niego zgłosić jak TSH będę miała powyżej 2,5, a jeśli będzie ok, to dopiero w 26 tc. Na razie utrzymał mi moją dawkę Euthyroxu.
Pojecia nie mam. Moze po prostu nie wyleczyłam toxo i caly czas jestem chora ? Nie wiem, modle sie zeby awidnosc wyszla wysoka i zeby bylo ok.
Tez sie ciesze ze mnie nie olala bo szlam naprawde z negatywnym nastawieniem ze powie "to nic takiego", itd.
Jestem taka przewrazliwiona bo gdyby w drugiej ciazy moj gin leczyl moja infekcje to by mala urodzila sie zdrowa, wystarczylo zeby robil mi posiewy moczu mimo ze wyniki moczu mialam ok. Po porodzie okazalo sie ze tez mam infekcje, i wlasnie wtedy sie dowiedzialam ze nie zawsze jak mocz jest dobry to posiew jest dobry.. mojej coreczce przynajmniej część bólu by odpadlo gdyby sie tym lekarz zainteresowal zamiast drzec sie na mnie ze on wie lepiej.. eh. I taki uraz zostaje w człowieku

A i tak mysle umowic sie do innego lekarza jeszcze na taka dodatkowa konsultacje, wlasnie szukam i czytam opinie

No to trzymam kciuki za wysoką awidność.

Hej ja tez juz po zdjecia nie mam lekarz mnie przebadal tez ginekologicznie szyjka zamknieta wszystko w porzadku, usg dopochwowo mi robil dzidzia glowa w dol byla zwrocona wiec nawet nie mogl zmierzyc ale wszystko ok widzialam jak sie rusza specjalnie sie napoju slodzonego napilam przed wizyta.
Umowilam sie juz na wizyte na 11 lipca i po tej wizycie mam isc do niego prywatnie na polowkowe tylko musze zdazyc do 20 lipca bo wtedy na urlop jedzie.

Ja tez ide 11 lipca na wizyte bo mam pokazac wynik awidnosci i dogadac sie co do polowkowego

Hehe, ja też mam 11 lipca wizytę u mojej pani doktor, bo 8 mam połówkowe.

Hej dziewczyny. Mój endo stwierdził, że na tym etapie ciąży i przy wysokim FT4 moje TSH 2,11, to dobry wynik. W tym momencie jeśli TSH jest poniżej 3, to jest ok, więc mam się do niego zgłosić jak TSH będę miała powyżej 2,5, a jeśli będzie ok, to dopiero w 26 tc. Na razie utrzymał mi moją dawkę Euthyroxu.

No to trzymam kciuki za wysoką awidność.

Hehe, ja też mam 11 lipca wizytę u mojej pani doktor, bo 8 mam połówkowe.
To sie wszystkie "spotkamy" u lekarza [emoji23]

Witam wszystkie mamusie :-)
Dzisiaj rano miałam wizytę maluszek ma 9,9 cm czyli 15 tyg i 5 dni ;-) wszystko w jak najlepszym Porządku ale niestety lekarz nie powiedział mi czy może być chłopiec czy dziewczynka :-/ może następnym razem się dowiem :-) gratuluję udanych wizyt ;-)

Antiope no i dobrze że doktorek Ci utrzymał dawkę. Gdyby Ci zwiększył to ft 4 by wzrosło.
Ja już jestem weteranka w tej kwestii. Moja lekarka nawet już pozwoliła mi samej sobie ustalać dawkę.

Izula, kciuki żeby wyniki były dobre.

Gabinia, odpoczywaj teraz dużo.

f2w3yx8d53zjrig5.png

reklama
Izul czyli Ty juz to samo mialas z Cora? Ja Ci zycze zeby jednak polowkowe wykazalo same prawidlowosci.
A plan dzialania w razie nieprawidlow. warto miec

Do góry