Witajcie grudniowe mamy . Od dłuższego czasu czytam to forum, wreszcie zdecydowałam się przyłączyć i przywitać. Mam na imię Basia, jestem ze Szczecina, mam 31 lat, spodziewam się pierwszego maleństwa. Aktualnie jestem na etapie 16 tygodnia i 3 dni. Spodziewamy się zobaczyć nasze maleństwo w okolicach 2 grudnia. Bardzo mi Wasze wpisy pomagają- jestem na zwolnieniu ze względu na charakter pracy i mam zdecydowaie za dużo czasu by myśleć- Wasze wypowiedzi mnie uspokajają oraz dodają otuchy, że nie tylko ja czuje, że ciąża to nie same radości. Dzięki, że jesteście.
reklama
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Tyle ze doktorka mowi ze jest bardzo przekroczony wynik i trzeba to powtórzyćTo wychodziło by że niedawno przechodziłaś. Jeśli IgM są w normie to nie chorujesz obecnie.
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Tak, mniej wiecej tak. DziekiIzul czyli Ty juz to samo mialas z Cora? Ja Ci zycze zeby jednak polowkowe wykazalo same prawidlowosci.
A plan dzialania w razie nieprawidlow. warto miec
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Byłam dzisiaj u endo i powiedziała mi o czymś takim jak konflikt płytkowy, slyszalyscie ? Nfz refunduje takie badanie (z krwi), jest to program badawczy.
Link do: Strona główna
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Antiope
Fanka BB :)
Mnie zlecała ginka badania na jakiś konflikt, ale nie jestem pewna czy to to. Na pewno to nie był zwykły konflikt serologiczny, bo oboje z D mamy Rh+. Musze się wgryźć w temat.Byłam dzisiaj u endo i powiedziała mi o czymś takim jak konflikt płytkowy, slyszalyscie ? Nfz refunduje takie badanie (z krwi), jest to program badawczy.
Antiope
Fanka BB :)
Tylko, że ja chodzę prywatnie do gin i normalnie za to płaciłam; nie dostałam skierowania, tylko kazała mi to zrobić.To może być to, niby skierowanie od lekarza nie jest potrzebne, ale lekarz mógł zalecic. My też mamy Rh+ oboje, wiec ten serologiczny tez odpada.
Ja tez mam prywatne wizyty, ale znów ten konflikt jest programem badawczym refundowanym, ale może kurcze nie w każdym punkcie pobran ? No nie wiem, nie będę mieszać. Generalnie jest coś takiego jakby co.
reklama