reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudnióweczki u lekarza

Tyle ze doktorka mowi ze jest bardzo przekroczony wynik i trzeba to powtórzyć

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
To konsultuj. Pewnie to tylko formalność :)

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Może masz na myśli program prevfnait, badanie hpa-1a. Robilam:) podobno to drogie badanie, a dostalam skierowanie więc postanowilam skorzystać ;) czekam na wyniki.
Dokładnie o to chodzi [emoji5] to ja musze wypełnić jedynie jakaś deklaracje świadomej zgody i zarezerwować termin pobrania krwi

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Może masz na myśli program prevfnait, badanie hpa-1a. Robilam:) podobno to drogie badanie, a dostalam skierowanie więc postanowilam skorzystać ;) czekam na wyniki.

W życiu o tym nie słyszałam. Rany Julek ciągle coś wychodzi do zbadania. Lekarze zlecają to badanie też przy pierwszej ciąży (zdążyłam w miedzy czasie doczytać, że ten konflikt pojawia się przy kolejnych dzieciach)?

Ja niestety nic więcej na ten temat nie powiem [emoji5] mój ginekolog o tym nawet nie wspomniał tylko pani endokrynolog zaproponowała...

powiem Wam że po amino czuję się nieźle...myślałam że bedzie gorzej
w pon wzięłam tylko nospe 2x2 i od wczoraj nic nie boli :)
czekam z niecierpliwością na wyniki zajmując się w międzyczasie zakupami żeby nie zgłupieć ...wolę zbankrutować :tak::rofl:

czekam z niecierpliwością na wyniki zajmując się w międzyczasie zakupami żeby nie zgłupieć ...wolę zbankrutować :tak::rofl:
na pewno wszystko będzie dobrze. Ale nie dziwię się, że się denerwujesz.

Tylko po tych szaleństwach zakupowych marsz do łóżka odpoczywać (chyba, że zakupy na zasadzie : klikania w klawiature) [emoji5] najważniejsze, że samopoczucie lepsze !

Tylko po tych szaleństwach zakupowych marsz do łóżka odpoczywać (chyba, że zakupy na zasadzie : klikania w klawiature) [emoji5] najważniejsze, że samopoczucie lepsze !

większość przez neta robię :)
wczoraj jedynie byłam w sklepie kupić adaptery do fotelika zeby do wózka pasowały , folie, moskitiere i lusterko interaktywne do samochodu
boskie jest :D
a leżenie... hm to nie moja natura mnie łózko w d...gryzie
przy końcówce roku szkolnego i wakacjach nie odpoczne nic - obiady wypady... rodzina mi nie pomaga mam tylko siebie bo mój pracuje więc szał gwizdka :))))

reklama
większość przez neta robię :)
wczoraj jedynie byłam w sklepie kupić adaptery do fotelika zeby do wózka pasowały , folie, moskitiere i lusterko interaktywne do samochodu
boskie jest :D
a leżenie... hm to nie moja natura mnie łózko w d...gryzie
przy końcówce roku szkolnego i wakacjach nie odpoczne nic - obiady wypady... rodzina mi nie pomaga mam tylko siebie bo mój pracuje więc szał gwizdka :))))
Mam takie lusterka. Jedno do obserwowania malucha w foteliku tyłem, zaczepiane na tylnej kanapie i potem się to odbija w lusterku wstecznym. A drugie montowane pod lusterkiem wstecznym dla dziecka siedzącego w foteliku przodem, żeby nie trzeba było się odwracać i sprawdzać co u malucha, ani przestawiać lusterka wstecznego za każdym razem.

Do góry