To badanie nie jest pod kątem konfliktu serologicznego. Podpytaj lekarza, to zawiłe.W życiu o tym nie słyszałam. Rany Julek ciągle coś wychodzi do zbadania. Lekarze zlecają to badanie też przy pierwszej ciąży (zdążyłam w miedzy czasie doczytać, że ten konflikt pojawia się przy kolejnych dzieciach)?
reklama
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Moje TSH to 2,190 wiec ok
Na awidnosc podobno czeka sie 7 dni..
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Na awidnosc podobno czeka sie 7 dni..
milenka922
Fanka BB :)
my po genetycznych jutro robimy powtorke i test z krwi bo przeziernosc karkowa wyszla mi 3,1mm czyli ponad norme...
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
aneta_ck
Trzymam kciuki zeby wszystkk dobrze wyszłomy po genetycznych jutro robimy powtorke i test z krwi bo przeziernosc karkowa wyszla mi 3,1mm czyli ponad norme...
Antiope
Może tylko coś źle zmierzył, albo coś. Nie denerwuj się. Na pewno będzie dobrze.my po genetycznych jutro robimy powtorke i test z krwi bo przeziernosc karkowa wyszla mi 3,1mm czyli ponad norme...
xXxIzuLQaxXx
Ja tam widze na zdj ze zle zmierzone, na pewno jutro bedzie dobrze [emoji4]
Czarownica3006
Mi tez się zdaje, że źle mierzone... jakos tak szeroko. a czy Twój lekarz ma certyfikat do wykonywania takich badań? Kiedyś dziewczyny podawały tu linka gdzie można sprawdzić. Jeśli nie ma certyfikatu to lepiej idź do innego, ktory ma. Trzymam kciuki żeby było dobrze!!!!
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
xXxIzuLQaxXx
Dokladnie. Tutaj na zdj jest zmierzone z tym szarawym polem, a przyziernosc to ten plyn ktory pokazuje sie na czarno.. jak na moje oko to naprawde jest za daleko wyjechane tym miernikiem. A nawet jesli moj wzrok sie myli, to tak jak pisze Aneta, przy takiej przyziernosci rodza sie zdrowe dzieci.
reklama
Tutaj jest ta lista lekarzy : Link do: The Fetal Medicine Foundation /
Ja też bym proponowała powtórkę badania i to naprawdę najlepiej u innego lekarza, gołym okiem widać, że coś mu się wyjechało, wiec powtórka u niego może skończyć się tak samo trzymam kciuki !
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
Ja też bym proponowała powtórkę badania i to naprawdę najlepiej u innego lekarza, gołym okiem widać, że coś mu się wyjechało, wiec powtórka u niego może skończyć się tak samo trzymam kciuki !
Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka