reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

W życiu o tym nie słyszałam. Rany Julek ciągle coś wychodzi do zbadania. Lekarze zlecają to badanie też przy pierwszej ciąży (zdążyłam w miedzy czasie doczytać, że ten konflikt pojawia się przy kolejnych dzieciach)?
To badanie nie jest pod kątem konfliktu serologicznego. Podpytaj lekarza, to zawiłe. :)

reklama
my po genetycznych jutro robimy powtorke i test z krwi bo przeziernosc karkowa wyszla mi 3,1mm czyli ponad norme...
1466625296-1d1mld.jpeg

1466625306-1d1mld.jpeg

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Mi tez się zdaje, że źle mierzone... jakos tak szeroko. a czy Twój lekarz ma certyfikat do wykonywania takich badań? Kiedyś dziewczyny podawały tu linka gdzie można sprawdzić. Jeśli nie ma certyfikatu to lepiej idź do innego, ktory ma. Trzymam kciuki żeby było dobrze!!!!

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Mi tez sie wydaje ze jakos dziwnie zmierzone jest. Niech jakis drugi lekarz to sprawdzi. Zreszta ostatnio na grupie na fb czytalam ze dziewczyny i przy 4.0 zdrowe dzieci rodzily wiec mam nadzieję ze to jakas pomyłka.

Mi tez sie wydaje ze jakos dziwnie zmierzone jest. Niech jakis drugi lekarz to sprawdzi. Zreszta ostatnio na grupie na fb czytalam ze dziewczyny i przy 4.0 zdrowe dzieci rodzily wiec mam nadzieję ze to jakas pomyłka.

Dokladnie. Tutaj na zdj jest zmierzone z tym szarawym polem, a przyziernosc to ten plyn ktory pokazuje sie na czarno.. jak na moje oko to naprawde jest za daleko wyjechane tym miernikiem. A nawet jesli moj wzrok sie myli, to tak jak pisze Aneta, przy takiej przyziernosci rodza sie zdrowe dzieci.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry