reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

To w takim razie moze chlopak po tym "kapturku" nad tym dlugim I cienkim nubie typowo dziewczecym. Z tym ze ja to odrzucilam Bo ten "kapturek" u chlopcow jest na koncu nuba a u Ciebie w srodku. Jak chcesz I masz wysluj wiecej zdjec pw. Moze na ktotyms sie wyjasni.
21lipca bede chekac co z tego wyszlo.
Bo ja za dxiewczyna jestem.

Dzieki dzieki dzieki. No ja tez mocno Ci za córa kibicuje. Oby masz sklad dzieciowy byl jednakowy 2synow I córa.
Kiedy mam za to kciuki trzymac?
Porobie jeszcze zdjęcia po weekendzie bo mam z tego usg film 10 minutowy. Może jeszcze gdzieś będzie nub widoczny.. zaczynam się oswajac z chłopcem hehe mąż za to mnie na rękach chce nosić:p

w57vhqvk2z02onaz.png

reklama
To w takim razie moze chlopak po tym "kapturku" nad tym dlugim I cienkim nubie typowo dziewczecym. Z tym ze ja to odrzucilam Bo ten "kapturek" u chlopcow jest na koncu nuba a u Ciebie w srodku. Jak chcesz I masz wysluj wiecej zdjec pw. Moze na ktotyms sie wyjasni.
21lipca bede chekac co z tego wyszlo.
Bo ja za dxiewczyna jestem.

Dzieki dzieki dzieki. No ja tez mocno Ci za córa kibicuje. Oby masz sklad dzieciowy byl jednakowy 2synow I córa.
Kiedy mam za to kciuki trzymac?
Mam wizytę 22.06 na 10.30.
Oby robił usg i dokładnie tam pozagladal [emoji23][emoji6]

h4zpgov3o3h14ll7.png

Karelka obstawiam chlopca. A co masz w domu czy pierwsze Twoje?

Joshi to w srode bede mocno &&&&&

Antiope dxiekuje I Tobie zycze spelnionego marzenia

Pierwsze :) jak się sprawdzi to tatuś będzie zachwycony, bo marzy Mu się synek :D
Wiekszosc mezczyzn marzy o synu, a jak ma corki to swiata poza nimi nie widzi [emoji6] moj maz bardzo cieszyl sie z coreczek, ale widze jego wzruszenie na mysl o synu choc mi tego wprost nie powie to wiem ze o nim marzyl [emoji6]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

To mój jakiś dziwny :p pierwszą chciał córkę, przy drugiej jak na genetycznym lekarka zasugerowała "szansę na chłopca" to powiedział, że to niemożliwe bo na pewno jest dziewczynka i kupił nawet mini skarpetusie z hello Kitty ;) no i jest druga córka. Teraz do brzucha mówi Oktawia i liczy na trzecią dziewczynkę. Sam mówi, że nie wie co on miałby z chłopcem robić :)

Wiekszosc mezczyzn marzy o synu, a jak ma corki to swiata poza nimi nie widzi [emoji6] moj maz bardzo cieszyl sie z coreczek, ale widze jego wzruszenie na mysl o synu choc mi tego wprost nie powie to wiem ze o nim marzyl [emoji6]

Jak byłam w ciąży z Bazylim, to mój D chciał chłopca, bo jak mówił, dziewczynkę już ma i gdyby miał już chłopca, to chciałby dziewczynkę. A teraz też chce chłopca, bo mówi, że "chłopcy to jednak fajniejsi". Może po prostu moje dzieci są fajniejsze :-p A tak na serio, to chyba cieszy się, że może kupować dziecku samochody, a nie kucyki Pony. Ale przecież nie każda dziewczynka musi mieć "dziewczęce" zainteresowania.

reklama

Dokładnie to samo Mu powiedziałam :) ja zawsze byłam córeczka tatusia choć mam też starszego brata ;) no ale mój G. bardziej przyzwyczajony do chłopców, bo Jego brat i siostra mają po dwóch synków, więc jak Go pytałam to stwierdził, że chyba wolałby chłopca ;) zobaczymy.. Za 1,5 tygodnia mam wizytę to może pan doktor podpatrzy kto tam się ukrywa..

Do góry