Porobie jeszcze zdjęcia po weekendzie bo mam z tego usg film 10 minutowy. Może jeszcze gdzieś będzie nub widoczny.. zaczynam się oswajac z chłopcem hehe mąż za to mnie na rękach chce nosićTo w takim razie moze chlopak po tym "kapturku" nad tym dlugim I cienkim nubie typowo dziewczecym. Z tym ze ja to odrzucilam Bo ten "kapturek" u chlopcow jest na koncu nuba a u Ciebie w srodku. Jak chcesz I masz wysluj wiecej zdjec pw. Moze na ktotyms sie wyjasni.
21lipca bede chekac co z tego wyszlo.
Bo ja za dxiewczyna jestem.
Dzieki dzieki dzieki. No ja tez mocno Ci za córa kibicuje. Oby masz sklad dzieciowy byl jednakowy 2synow I córa.
Kiedy mam za to kciuki trzymac?
reklama
milenka922
Fanka BB :)
Mam wizytę 22.06 na 10.30.To w takim razie moze chlopak po tym "kapturku" nad tym dlugim I cienkim nubie typowo dziewczecym. Z tym ze ja to odrzucilam Bo ten "kapturek" u chlopcow jest na koncu nuba a u Ciebie w srodku. Jak chcesz I masz wysluj wiecej zdjec pw. Moze na ktotyms sie wyjasni.
21lipca bede chekac co z tego wyszlo.
Bo ja za dxiewczyna jestem.
Dzieki dzieki dzieki. No ja tez mocno Ci za córa kibicuje. Oby masz sklad dzieciowy byl jednakowy 2synow I córa.
Kiedy mam za to kciuki trzymac?
Oby robił usg i dokładnie tam pozagladal [emoji23][emoji6]
Antiope
Super! Gratulacje! Oby każdej z nas się spełniło co chce.100% synio Maksym .
No czad!!!!!!!!! Micha mi sie cieszy!!!
17t4d
cytrusowa85
Karelka obstawiam chlopca. A co masz w domu czy pierwsze Twoje?
Joshi to w srode bede mocno &&&&&
Antiope dxiekuje I Tobie zycze spelnionego marzenia
Pierwsze jak się sprawdzi to tatuś będzie zachwycony, bo marzy Mu się synekKarelka obstawiam chlopca. A co masz w domu czy pierwsze Twoje?
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Wiekszosc mezczyzn marzy o synu, a jak ma corki to swiata poza nimi nie widzi [emoji6] moj maz bardzo cieszyl sie z coreczek, ale widze jego wzruszenie na mysl o synu choc mi tego wprost nie powie to wiem ze o nim marzyl [emoji6]Pierwsze jak się sprawdzi to tatuś będzie zachwycony, bo marzy Mu się synek
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
To mój jakiś dziwny pierwszą chciał córkę, przy drugiej jak na genetycznym lekarka zasugerowała "szansę na chłopca" to powiedział, że to niemożliwe bo na pewno jest dziewczynka i kupił nawet mini skarpetusie z hello Kitty no i jest druga córka. Teraz do brzucha mówi Oktawia i liczy na trzecią dziewczynkę. Sam mówi, że nie wie co on miałby z chłopcem robić
Antiope
Jak byłam w ciąży z Bazylim, to mój D chciał chłopca, bo jak mówił, dziewczynkę już ma i gdyby miał już chłopca, to chciałby dziewczynkę. A teraz też chce chłopca, bo mówi, że "chłopcy to jednak fajniejsi". Może po prostu moje dzieci są fajniejsze A tak na serio, to chyba cieszy się, że może kupować dziecku samochody, a nie kucyki Pony. Ale przecież nie każda dziewczynka musi mieć "dziewczęce" zainteresowania.Wiekszosc mezczyzn marzy o synu, a jak ma corki to swiata poza nimi nie widzi [emoji6] moj maz bardzo cieszyl sie z coreczek, ale widze jego wzruszenie na mysl o synu choc mi tego wprost nie powie to wiem ze o nim marzyl [emoji6]
reklama
Dokładnie to samo Mu powiedziałam ja zawsze byłam córeczka tatusia choć mam też starszego brata no ale mój G. bardziej przyzwyczajony do chłopców, bo Jego brat i siostra mają po dwóch synków, więc jak Go pytałam to stwierdził, że chyba wolałby chłopca zobaczymy.. Za 1,5 tygodnia mam wizytę to może pan doktor podpatrzy kto tam się ukrywa..Wiekszosc mezczyzn marzy o synu, a jak ma corki to swiata poza nimi nie widzi [emoji6] moj maz bardzo cieszyl sie z coreczek, ale widze jego wzruszenie na mysl o synu choc mi tego wprost nie powie to wiem ze o nim marzyl [emoji6]