reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudnióweczki u lekarza

To w takim razie moze chlopak po tym "kapturku" nad tym dlugim I cienkim nubie typowo dziewczecym. Z tym ze ja to odrzucilam Bo ten "kapturek" u chlopcow jest na koncu nuba a u Ciebie w srodku. Jak chcesz I masz wysluj wiecej zdjec pw. Moze na ktotyms sie wyjasni.
21lipca bede chekac co z tego wyszlo.
Bo ja za dxiewczyna jestem.

Dzieki dzieki dzieki. No ja tez mocno Ci za córa kibicuje. Oby masz sklad dzieciowy byl jednakowy 2synow I córa.
Kiedy mam za to kciuki trzymac?
Porobie jeszcze zdjęcia po weekendzie bo mam z tego usg film 10 minutowy. Może jeszcze gdzieś będzie nub widoczny.. zaczynam się oswajac z chłopcem hehe mąż za to mnie na rękach chce nosić:p

w57vhqvk2z02onaz.png

reklama
To w takim razie moze chlopak po tym "kapturku" nad tym dlugim I cienkim nubie typowo dziewczecym. Z tym ze ja to odrzucilam Bo ten "kapturek" u chlopcow jest na koncu nuba a u Ciebie w srodku. Jak chcesz I masz wysluj wiecej zdjec pw. Moze na ktotyms sie wyjasni.
21lipca bede chekac co z tego wyszlo.
Bo ja za dxiewczyna jestem.

Dzieki dzieki dzieki. No ja tez mocno Ci za córa kibicuje. Oby masz sklad dzieciowy byl jednakowy 2synow I córa.
Kiedy mam za to kciuki trzymac?
Mam wizytę 22.06 na 10.30.
Oby robił usg i dokładnie tam pozagladal [emoji23][emoji6]

h4zpgov3o3h14ll7.png

Karelka obstawiam chlopca. A co masz w domu czy pierwsze Twoje?

Joshi to w srode bede mocno &&&&&

Antiope dxiekuje I Tobie zycze spelnionego marzenia

Pierwsze :) jak się sprawdzi to tatuś będzie zachwycony, bo marzy Mu się synek :D
Wiekszosc mezczyzn marzy o synu, a jak ma corki to swiata poza nimi nie widzi [emoji6] moj maz bardzo cieszyl sie z coreczek, ale widze jego wzruszenie na mysl o synu choc mi tego wprost nie powie to wiem ze o nim marzyl [emoji6]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

To mój jakiś dziwny :p pierwszą chciał córkę, przy drugiej jak na genetycznym lekarka zasugerowała "szansę na chłopca" to powiedział, że to niemożliwe bo na pewno jest dziewczynka i kupił nawet mini skarpetusie z hello Kitty ;) no i jest druga córka. Teraz do brzucha mówi Oktawia i liczy na trzecią dziewczynkę. Sam mówi, że nie wie co on miałby z chłopcem robić :)

Wiekszosc mezczyzn marzy o synu, a jak ma corki to swiata poza nimi nie widzi [emoji6] moj maz bardzo cieszyl sie z coreczek, ale widze jego wzruszenie na mysl o synu choc mi tego wprost nie powie to wiem ze o nim marzyl [emoji6]

Jak byłam w ciąży z Bazylim, to mój D chciał chłopca, bo jak mówił, dziewczynkę już ma i gdyby miał już chłopca, to chciałby dziewczynkę. A teraz też chce chłopca, bo mówi, że "chłopcy to jednak fajniejsi". Może po prostu moje dzieci są fajniejsze :-p A tak na serio, to chyba cieszy się, że może kupować dziecku samochody, a nie kucyki Pony. Ale przecież nie każda dziewczynka musi mieć "dziewczęce" zainteresowania.

reklama

Dokładnie to samo Mu powiedziałam :) ja zawsze byłam córeczka tatusia choć mam też starszego brata ;) no ale mój G. bardziej przyzwyczajony do chłopców, bo Jego brat i siostra mają po dwóch synków, więc jak Go pytałam to stwierdził, że chyba wolałby chłopca ;) zobaczymy.. Za 1,5 tygodnia mam wizytę to może pan doktor podpatrzy kto tam się ukrywa..

Do góry