xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Bo sie boje ze doktorka mnie oleje jak jej powiem o tej nerce u maluszka..No właśnie
A dlaczego masz negatywne nastawienie?
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bo sie boje ze doktorka mnie oleje jak jej powiem o tej nerce u maluszka..No właśnie
A dlaczego masz negatywne nastawienie?
Dzieki [emoji6]IzuL Creative powodzenia jutro na wizytach &&&&&&
Jak oleje, to faktycznie zmieńBo sie boje ze doktorka mnie oleje jak jej powiem o tej nerce u maluszka..
Ja mam endo w poniedziałek. Muszę iść, bo mi TSH wzrosło do 2,11, a kazał mi się pokazać jak wzrośnie powyżej 2Powodzenia jutro dziewczyny
Ja mam jutro endo o 14.30
Dziwne, ja mam tsh 2,5 i mam w normie podobno. To jak to jest ?Jak oleje, to faktycznie zmień
Ja mam endo w poniedziałek. Muszę iść, bo mi TSH wzrosło do 2,11, a kazał mi się pokazać jak wzrośnie powyżej 2
Powodzenia na jutrzejszych wizytach
Bo niby norma w ciąży jest do 2,5, ale lepiej jak jest jednak niższe. Myślę, że to chodzi o to, że jak wzrośnie, to już będzie ponad normę. Poza tym nie wiem, czy Ty stosujesz leki, ale ja biorę Euthyrox i jak się poziom TSH zacznie podnosić, to znaczy, że już dawka przestała wystarczać. W ciąży ze względu na przybór masy, to te dawki się raczej często zmienia.Dziwne, ja mam tsh 2,5 i mam w normie podobno. To jak to jest ?
Bralam euthyrox ale potem juz nie bylo potrzeby bo mam caly czas 2,5 od roku i tak sie utrzymuje. Mi ciągle mowia ze jest ok. A teraz zapomnialam zrobic tsh i nie wiem czy sie cos zmienilo, na poczatku ciazy bylo 2,5 ale teraz nie wiem..Bo niby norma w ciąży jest do 2,5, ale lepiej jak jest jednak niższe. Myślę, że to chodzi o to, że jak wzrośnie, to już będzie ponad normę. Poza tym nie wiem, czy Ty stosujesz leki, ale ja biorę Euthyrox i jak się poziom TSH zacznie podnosić, to znaczy, że już dawka przestała wystarczać. W ciąży ze względu na przybór masy, to te dawki się raczej często zmienia.
To ja na Twoim miejscu, tak dla spokoju ducha bym zrobiła to TSH.Bralam euthyrox ale potem juz nie bylo potrzeby bo mam caly czas 2,5 od roku i tak sie utrzymuje. Mi ciągle mowia ze jest ok. A teraz zapomnialam zrobic tsh i nie wiem czy sie cos zmienilo, na poczatku ciazy bylo 2,5 ale teraz nie wiem..