reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudnióweczki u lekarza

Ależ Wam zazdroszczę, że Wy już po wizytach i już wiecie czy chłopczyk czy dziewczynka... Ja muszę jakoś do poniedziałku wytrzymać, ale jakoś tak czekając dłuży się niemiłosiernie....

reklama
12sty

w57vhqvk2z02onaz.png

Wyglada na dziewczynke z tym ze to tylko 12tc. może sie podnieść. Takze nie zdziwię sie jak Plec sie zmieni

Joshi za 3h . Na 19 mam

karelka ja na telefonie nie widzę Twojego zdjęcia. Wieczorem ja dam rade na komput zobaczę.

Daarikka nuba na Tych fotach nie widzę

Antiope Czarownica może smial sie z nazewnictwa? Bo nub to z angielskich artykułów. Po polsku mów sie wyrostek plciowy

Aneta bardzo sie cieszę ze ten drugi worek to nic zagrażające dzieciaczkowi.
A ty czasem chłopca nie widzialas wczesniej bo odstawalo? I widac ze sprawdza sie teoria ja odstaje w 13tc to nie zawsze chłopak. Gratki córy!
Moim zdanie w 16tc to juz widac konkretnie. W 14tc mogą być nabrzmuale wargi sromowe ale w 16 to juz albo chłopak albo panna.
Super będę wdzięczna :)

Oj to chyba sugerowala na zasadzie cos odstaje chłopak. Bo na ten tydzień jest dziewczynkowy wyrostek. Ma 50% ze zgadla
Właśnie po nubie. Aż jestem ciekawa czy się pomyliła. Przy córce w tym samym tc powiedziała że dziewczynka i tak zostalo dlatego jej ufam. Ale liczę że może się pomyliła hehe trochę jej mąż zasugerował że chłopak tym razem napewno... dowiem się może coś więcej ale dopiero 21 lipca :)

w57vhqvk2z02onaz.png

reklama
Do góry