reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

Mój m najpierw marzył o synu. Potem ofkors księżniczka. A teraz chce znów syna!

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Agucha jestes??" Nic sie nie odzywasz a warto Ta liste z wizytami uaktualniac.

Ja mam USG polowkowe 15 lipiec. Prosze o wpisanie Bo znowu zapomne hehe

A jak Twoja wizyta w czwartek?

Kto w poniedzualek wizytuje oprocz creativo
Bo lista wizyt pusta :(

Niech sie dziewczyna ogarnie po weselu to i liste zrobi. Pewnie miala duzodo przygotowania oatatnio przed slubem.

Edit. Agucha prosila nas zeby na priv przesylac jej dane z wizytami to wtedy jest dla niej bardziej widoczne.

A to juz weselicho miala!!!!!!! O zesz to rewelacja Bo myslakam ze ja deprecha dopadla bo Ta jakis czas temu pisala. A tak to super . Pewnie ze poczekamy I na zdjecia tez.

A to juz weselicho miala!!!!!!! O zesz to rewelacja Bo myslakam ze ja deprecha dopadla bo Ta jakis czas temu pisala. A tak to super . Pewnie ze poczekamy I na zdjecia tez.
Jeszcze nie miała. Jutro ślub bierze. W poniedziałek, bo termin załatwiany na szybko. Myślę, że jak po poniedziałku dojdzie do siebie, to zajmie się wątkiem wizytowym.

Jak byłam w ciąży z Bazylim, to mój D chciał chłopca, bo jak mówił, dziewczynkę już ma i gdyby miał już chłopca, to chciałby dziewczynkę. A teraz też chce chłopca, bo mówi, że "chłopcy to jednak fajniejsi". Może po prostu moje dzieci są fajniejsze :-p A tak na serio, to chyba cieszy się, że może kupować dziecku samochody, a nie kucyki Pony. Ale przecież nie każda dziewczynka musi mieć "dziewczęce" zainteresowania.
No nasza Olivia tylko motory i samochody [emoji23] ma posciel w zygzaka mc quina czy jak on sie tam pisze, i nienawidzi rozowego. A Olusia znow laleczki i rozowe i żółte wszystko [emoji6] Teraz Olivka sie cieszy ze bedzie miala brata bo bedzie sie miala z kim autkami bawic [emoji23]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Dokładnie to samo Mu powiedziałam :) ja zawsze byłam córeczka tatusia choć mam też starszego brata ;) no ale mój G. bardziej przyzwyczajony do chłopców, bo Jego brat i siostra mają po dwóch synków, więc jak Go pytałam to stwierdził, że chyba wolałby chłopca ;) zobaczymy.. Za 1,5 tygodnia mam wizytę to może pan doktor podpatrzy kto tam się ukrywa..
Ja tez bylam córeczką tatusia, zwlaszcza ze bylam jedynaczka to mialam calkiem przekichane [emoji23]

Ja wizytuje jutro, ale mam negatywne nastawienie do doktorki i nie wiem jak to pojdzie..

No nasza Olivia tylko motory i samochody [emoji23] ma posciel w zygzaka mc quina czy jak on sie tam pisze, i nienawidzi rozowego. A Olusia znow laleczki i rozowe i żółte wszystko [emoji6] Teraz Olivka sie cieszy ze bedzie miala brata bo bedzie sie miala z kim autkami bawic [emoji23]

No właśnie :happy:

Ja wizytuje jutro, ale mam negatywne nastawienie do doktorki i nie wiem jak to pojdzie..

A dlaczego masz negatywne nastawienie?

reklama
Do góry