elifit
Moderatorka
Mój m najpierw marzył o synu. Potem ofkors księżniczka. A teraz chce znów syna!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niech sie dziewczyna ogarnie po weselu to i liste zrobi. Pewnie miala duzodo przygotowania oatatnio przed slubem.Agucha jestes??" Nic sie nie odzywasz a warto Ta liste z wizytami uaktualniac.
Ja mam USG polowkowe 15 lipiec. Prosze o wpisanie Bo znowu zapomne hehe
A jak Twoja wizyta w czwartek?
Kto w poniedzualek wizytuje oprocz creativo
Bo lista wizyt pusta
Agucha jestes??" Nic sie nie odzywasz a warto Ta liste z wizytami uaktualniac.
Bo lista wizyt pusta
Jeszcze nie miała. Jutro ślub bierze. W poniedziałek, bo termin załatwiany na szybko. Myślę, że jak po poniedziałku dojdzie do siebie, to zajmie się wątkiem wizytowym.A to juz weselicho miala!!!!!!! O zesz to rewelacja Bo myslakam ze ja deprecha dopadla bo Ta jakis czas temu pisala. A tak to super . Pewnie ze poczekamy I na zdjecia tez.
No nasza Olivia tylko motory i samochody [emoji23] ma posciel w zygzaka mc quina czy jak on sie tam pisze, i nienawidzi rozowego. A Olusia znow laleczki i rozowe i żółte wszystko [emoji6] Teraz Olivka sie cieszy ze bedzie miala brata bo bedzie sie miala z kim autkami bawic [emoji23]Jak byłam w ciąży z Bazylim, to mój D chciał chłopca, bo jak mówił, dziewczynkę już ma i gdyby miał już chłopca, to chciałby dziewczynkę. A teraz też chce chłopca, bo mówi, że "chłopcy to jednak fajniejsi". Może po prostu moje dzieci są fajniejsze A tak na serio, to chyba cieszy się, że może kupować dziecku samochody, a nie kucyki Pony. Ale przecież nie każda dziewczynka musi mieć "dziewczęce" zainteresowania.
Ja tez bylam córeczką tatusia, zwlaszcza ze bylam jedynaczka to mialam calkiem przekichane [emoji23]Dokładnie to samo Mu powiedziałam ja zawsze byłam córeczka tatusia choć mam też starszego brata no ale mój G. bardziej przyzwyczajony do chłopców, bo Jego brat i siostra mają po dwóch synków, więc jak Go pytałam to stwierdził, że chyba wolałby chłopca zobaczymy.. Za 1,5 tygodnia mam wizytę to może pan doktor podpatrzy kto tam się ukrywa..
Ja wizytuje jutro, ale mam negatywne nastawienie do doktorki i nie wiem jak to pojdzie..Agucha jestes??" Nic sie nie odzywasz a warto Ta liste z wizytami uaktualniac.
Bo lista wizyt pusta
No właśnieNo nasza Olivia tylko motory i samochody [emoji23] ma posciel w zygzaka mc quina czy jak on sie tam pisze, i nienawidzi rozowego. A Olusia znow laleczki i rozowe i żółte wszystko [emoji6] Teraz Olivka sie cieszy ze bedzie miala brata bo bedzie sie miala z kim autkami bawic [emoji23]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
A dlaczego masz negatywne nastawienie?Ja wizytuje jutro, ale mam negatywne nastawienie do doktorki i nie wiem jak to pojdzie..
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom