reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
Znalazłam fotkę z 13tc Joani z pazdziernika . Gin powiedzial ze chlopak (zaznaczyl strzalkami)Na polowkowym wyszla panna.
Ja z tego zdjecia w 13tc widze klasyczny nub girl dlugi plaski cienki I zakonczony widelkami
C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_1459854228049.jpg

Załączniki

• C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_1459854228049.jpg
    C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_1459854228049.jpg
    51,2 KB · Wyświetleń: 1 075
Mi na usg wyszlo 13 tydzien 0 dni, czyli troche wiekszy bobas niz ustawowo by wypadalo... Czekamy, ale wolalabym żeby został chłopcem jednak;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No to I ja się melduję :) mały człowiek ma prawie 7 cm, ssał kciuka i generalnie za cholerę nie chciał się ułożyć dobrze do badania, obracał się pupą ;) nie udało się uchwycić nuba niestety. FHR 158bpm. Kolejna wizyta 01.07 na 18.00

Ach i wszystko ok, NT 1,8mm, kość nosowa obecna, wszystkie narządy włącznie z sercem ok na dzień dzisiejszy.

Załączniki

• 20160603_211116.jpg
    20160603_211116.jpg
    887,4 KB · Wyświetleń: 125
Hej dziewczyny ja dziś miałam badania prenatalne. Oto moja fasolka(lub fasolek):) Zobacz załącznik 759364
Tak się przyglądam i stawiam, że u Ciebie będzie dziewczynka...chyba

No to I ja się melduję :) mały człowiek ma prawie 7 cm, ssał kciuka i generalnie za cholerę nie chciał się ułożyć dobrze do badania, obracał się pupą ;) nie udało się uchwycić nuba niestety. FHR 158bpm. Kolejna wizyta 01.07 na 18.00

Ach i wszystko ok, NT 1,8mm, kość nosowa obecna, wszystkie narządy włącznie z sercem ok na dzień dzisiejszy.
gratuluję udanej wizyty. szkoda, że się maleństwo na mamę wypięło :-p

A ja już wariuję z niecierpliwości w oczekiwaniu na wizytę. Znalazłam stronki, gdzie dziewczyny wrzucają zdjęcia nubów potwierdzonych na dziewczynkę, albo chłopca i tak porównuję do swojego maluszka i wciąż nie wiem czy u nas to jednak bardziej nub dziewczęcy, czy chłopięcy.
Tu macie stronki:
na dziewczynkę: Link do: Post Your Confirmed GIRL Nub Shots Here in Ultrasound Gender Prediction Forum
i na chłopca: Link do: Post Your Confirmed BOY Nub Theory and Potty Shots Here in Ultrasound Gender Prediction Forum

Tam jest tego naprawdę dużo, więc można trochę się obeznać (choć ja oglądam i oglądam i już sama nie wiem, bo z mojego usg nie wychodzi mi ani klasyczny nub dziewczynki, ani chłopca)

reklama
Do góry