madzialenka3009
Fanka BB :)
Moja wizyta była przyjemna. Pierwszy raz nie płakałam widząc malucha na usg. Ma 6 cm. Pani dr nie mogła się nachwalić jaki piękny [emoji1] fikał w brzuchu jak szalony.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje [emoji3] to będzie wesoło [emoji6]
super, ciesze sie!Moja wizyta była przyjemna. Pierwszy raz nie płakałam widząc malucha na usg. Ma 6 cm. Pani dr nie mogła się nachwalić jaki piękny [emoji1] fikał w brzuchu jak szalony.
bardzo sie ciesze!Już po wizycie. Dzieci zdrowe. Moje wyniki są dobre. Lekarz od razu chciał dać mi zwolnienie lekarskie. Ale nie widzi na razie przeciwwskazań do chodzenia. Mam się pojawić jakby coś złego się działo.
Mam skierowanie do Poradni Patologi ciąży.
Trzymam kciukiNo to i na mnie w końcu czas! Zbieram zadek i lecę na wizytę! Trzymajcie kciuki żeby było wszystko dobrze i żeby były jajeczka.... Dwa.... Nie więcej!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Daj znać jak będzie po! Kciuki mocne!No to i na mnie w końcu czas! Zbieram zadek i lecę na wizytę! Trzymajcie kciuki żeby było wszystko dobrze i żeby były jajeczka.... Dwa.... Nie więcej!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom