reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
Nie chciał się dać mierzyć, ale siusiaka pokazał od razu!!:-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ale kosc nosowa obecna? Przyziernisc karkowa pomierzyl a jak nie dalo rady unowiliacue sie na inny ternin?

No to I ja się melduję :) mały człowiek ma prawie 7 cm

Ach i wszystko ok, NT 1,8mm, kość nosowa obecna, wszystkie narządy włącznie z sercem ok na dzień dzisiejszy.

Super ze pomiary w normie. I juz kawal czlowieka 7cm!

Antope Bo sa wyrostki takie standardowe ze od razu widac ale Sa tez takie "ciezsze do okreslenua" tzw tricky nub.

Powodzenia na wizytach

Antiope a po czym widzisz ta dziewczynke? Ja tam nic nie widze:D
No na nuba patrząc, chociaż jak dziś jak patrzę, to nie mam pewności :-p

Ale kosc nosowa obecna? Przyziernisc karkowa pomierzyl a jak nie dalo rady unowiliacue sie na inny ternin?

Super ze pomiary w normie. I juz kawal czlowieka 7cm!

Antope Bo sa wyrostki takie standardowe ze od razu widac ale Sa tez takie "ciezsze do okreslenua" tzw tricky nub.

Powodzenia na wizytach
No właśnie, że nam się akurat taki musiał trafić, że nie można być pewnym :-p

Gratuluje wszystkich udanych wizyt i slicznych dzidziusiow.

Poczekajcie jeszcze ze 4 tyg i juz wrozyc nie bedziecie musiały. Będzie lepiej widac ;)

Co do nubów - oglądałam we wtorek usg koleżanki, jest w 38tc i ma potwierdzonego chłopca na 3D a na fotce z usg w 13tc nub bardziej dziewczęcy. Stronki fajne Antiope, dają jakąś nadzieję, że nawet jak nub nie do końca taki "jak by się chcialo" to jest jeszcze szansa.
Nam udało się wczoraj tylko potty shot uchwycić, ale fotki nie mam. Wiec był nub, kąta wiadomo - nie widać, ale z budowy dla gina dziewczynka ;) przez te widełki właśnie. No ale zobaczymy - cieszę się że ładnie rośnie i zdrowe ;)

Ja mam we wtorek wizyte I bedzie 15t I na 100%bez USG Bo nfz. Oddalam micz krew do badac to wyniki beda.
Teraz USG to na polowkowe na pewno na nfz nie zrobua wczwaniej

reklama
Do góry