reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
Znalazłam fotkę z 13tc Joani z pazdziernika . Gin powiedzial ze chlopak (zaznaczyl strzalkami)Na polowkowym wyszla panna.
Ja z tego zdjecia w 13tc widze klasyczny nub girl dlugi plaski cienki I zakonczony widelkami
C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_1459854228049.jpg

Załączniki

• C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_1459854228049.jpg
    C__Data_Users_DefApps_AppData_INTERNETEXPLORER_Temp_Saved Images_1459854228049.jpg
    51,2 KB · Wyświetleń: 1 083
Mi na usg wyszlo 13 tydzien 0 dni, czyli troche wiekszy bobas niz ustawowo by wypadalo... Czekamy, ale wolalabym żeby został chłopcem jednak;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

No to I ja się melduję :) mały człowiek ma prawie 7 cm, ssał kciuka i generalnie za cholerę nie chciał się ułożyć dobrze do badania, obracał się pupą ;) nie udało się uchwycić nuba niestety. FHR 158bpm. Kolejna wizyta 01.07 na 18.00

Ach i wszystko ok, NT 1,8mm, kość nosowa obecna, wszystkie narządy włącznie z sercem ok na dzień dzisiejszy.

Załączniki

• 20160603_211116.jpg
    20160603_211116.jpg
    887,4 KB · Wyświetleń: 133
Hej dziewczyny ja dziś miałam badania prenatalne. Oto moja fasolka(lub fasolek):) Zobacz załącznik 759364
Tak się przyglądam i stawiam, że u Ciebie będzie dziewczynka...chyba

No to I ja się melduję :) mały człowiek ma prawie 7 cm, ssał kciuka i generalnie za cholerę nie chciał się ułożyć dobrze do badania, obracał się pupą ;) nie udało się uchwycić nuba niestety. FHR 158bpm. Kolejna wizyta 01.07 na 18.00

Ach i wszystko ok, NT 1,8mm, kość nosowa obecna, wszystkie narządy włącznie z sercem ok na dzień dzisiejszy.
gratuluję udanej wizyty. szkoda, że się maleństwo na mamę wypięło :-p

A ja już wariuję z niecierpliwości w oczekiwaniu na wizytę. Znalazłam stronki, gdzie dziewczyny wrzucają zdjęcia nubów potwierdzonych na dziewczynkę, albo chłopca i tak porównuję do swojego maluszka i wciąż nie wiem czy u nas to jednak bardziej nub dziewczęcy, czy chłopięcy.
Tu macie stronki:
na dziewczynkę: Link do: Post Your Confirmed GIRL Nub Shots Here in Ultrasound Gender Prediction Forum
i na chłopca: Link do: Post Your Confirmed BOY Nub Theory and Potty Shots Here in Ultrasound Gender Prediction Forum

Tam jest tego naprawdę dużo, więc można trochę się obeznać (choć ja oglądam i oglądam i już sama nie wiem, bo z mojego usg nie wychodzi mi ani klasyczny nub dziewczynki, ani chłopca)

reklama
Do góry