reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

Myślę, że w 15tc będzie spokojnie juz pipi albo siusiak ;) u mnie w poprzedniej ciąży w 13+4 była pipi piękna :D
No wlasnie dlatego mi sie wydaje ze siusiaka widzialam w 13plus 6. A lekarz tylko sie uśmiechnął i ani nie potwierdzil ani nie zaprzeczyl. Nastepna wizyta 28.06 zobaczymy co tam sie pokaze. A ze moj doktor dostał nowe usg to sie bawi i czesto na 3d pokazuje :D

reklama
Tez bym chciala juz wiedziec :D Ciekawosc mnie zzera i mam nadzieje, ze na wizycie 15nastego Maluch rozlozy nozki :p
Sluchajcie, w ktorym tygodniu robicie polowkowe? Ja wczoraj dostalam list z data ... 1 sierpnia. Wydaje mi sie to troche pozno.

Ja mam usg 4D genetyczne 14 czerwca bedzie rowny 13 tc a polowkowe chyba mozna do 22 tc robic.
U mnie w 11,2 widziala dziewczynke ale mowila ze bardzo wczas i za 4 tyg rownie dobrze moze byc z tego chlopak

Tez bym chciala juz wiedziec :D Ciekawosc mnie zzera i mam nadzieje, ze na wizycie 15nastego Maluch rozlozy nozki :p
Sluchajcie, w ktorym tygodniu robicie polowkowe? Ja wczoraj dostalam list z data ... 1 sierpnia. Wydaje mi sie to troche pozno.

MyDream ja nie widzę suwaczków wiec napisz który teraz tydzień u ciebie :) generalnie połówkowe jest między 18-22tc ale w invicta piszą, że między 20-24tc lepiej.

To u mnie 1 sierpnia wypada 21t3d wiec wyglada, ze na ostatnia chwile. Dzwonilam wczoraj do szpitala, czy nie mozemy tego zrobic z 2 tygodnie wczesniej, ok 20lipca to uslyszalam, ze juz sie nie robi wczesniej niz w 20tyg. Troche mnie to zdziwilo bo zawsze do tej pory slyszalam o 18-22. Nie wiem czemu, ale przyzwyczailam sie do mysli o chlopcu, tez bym sie zdziwila jakby byla dziewczynka ;)
@kindzia26a po czym wnioskujesz, ze chlop u mnie bedzie?

MyDream no pisałam Ci przeciez od razu po wizycie twojej. Dalas zdjęcie na plecach i na nim klasyczny boy nub byl taki grzybek do gory

MyDream no pisałam Ci przeciez od razu po wizycie twojej. Dalas zdjęcie na plecach i na nim klasyczny boy nub byl taki grzybek do gory
Przepraszam, pomylilam Cie :) znajoma, ktora byla u mnie wczoraj powiedziala, ze moze to byc tez pepowina? Ja im dluzej patrze na te foty, to mniej widze :p

reklama
Do góry