reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudnióweczki u lekarza

Ja w 7 tyg słyszałam serduszko i dzidzia miała niecaly 1 cm :)

W sumie wg OM 7 tydz :) a wg usg 6 tydzień i cos tam kilka dni :D

Ja dopiero teraz w 11 tyg slyszalam serduszko i to dopiero w szpitalu bo moj lekarz jakoś nie sprawdzal. Tzn. Zawsze widze ze bije i tyle. Jestem ciekawa czy to sie sprawdza z tym ze jak bije szybciej to dziewczynka. Synke zawsze miala okolo 140 a teraz 170 ;)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja dopiero teraz w 11 tyg slyszalam serduszko i to dopiero w szpitalu bo moj lekarz jakoś nie sprawdzal. Tzn. Zawsze widze ze bije i tyle. Jestem ciekawa czy to sie sprawdza z tym ze jak bije szybciej to dziewczynka. Synke zawsze miala okolo 140 a teraz 170 ;)

ja tez gdzies czytałam ze na dziewczynke bije szybciej , ciekawe czy to prawda ,
musze mojego ginekologa zapytać i niech mi tu gada ile mojemu bije bo ostatnio nie powiedział.
25 maja już bez takiego stresu może pojde i będę molestować pytaniami wtedy;)

Jak by tak było, że na dziewczynkę bije szybciej, to by było super, bo ja mam identyczną sytuację jak Ty. Z synkiem zawsze było koło 140 (choć jak teraz patrzę na tamtą kartę ciąży to dopiero od 15tc, bo wcześniej koło 160), a teraz koło 170 (niestety nie mam wpisanych w karcie ciąży dokładnych pomiarów, ale z tego co pamiętam, to na poprzedniej wizycie było chyba jakoś 180, a teraz 167.

Trzymam kciuki za dzisiejsze badania!!!! Wszystko będzie dobrze dziewczyny [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]
Pozdrowienia ode mnie i mojej 1cm Pesteczki [emoji7]
1463034506-1d1mld.jpeg

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

A co do serduszka to je widziałam ale Pani Dr powiedziała,że tak wcześnie nie jest wskazane słuchanie i możemy tylko zobaczyć.... ciekawe czy tak jest skoro Wam dali posłuchać?

A co do serduszka to je widziałam ale Pani Dr powiedziała,że tak wcześnie nie jest wskazane słuchanie i możemy tylko zobaczyć.... ciekawe czy tak jest skoro Wam dali posłuchać?

Ja też nie słyszałam. Następna wizyta będzie za dwa tyg czyli w 9 tyg.moze już puści mi bicie serduszka.
Zresztą ja byłam w takim stresie że połowy rzeczy nie zapytałam co chciałam zapytać[emoji23]

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Ja już byłam 2 razy w 6 i 9 tyg i też nie dał mi posłuchać bo za wcześnie ale teraz jak pójdę może już mi da posłuchać ;-)

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry