reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
byscie widzialy jak szlam na kozetke jak sie trzaslam, az lzy mialam ze strachu, jak zobaczylam zarodek to ło Jezu lzy szczescia :-) :) jak puscila i pokazala serduszko to jazda na calego

jestem juz po :-) :)
dziecko ma sie dobrze, serduszko bije, widzielismy i slyszelismy :-) :) ciaza mlodsza o kilka dni, ale to sie zgadza, bo ja pozna owu mialam, wszystko jest ok, jestem szczesliwa! na usg sie poryczalam oczywiscie, moj tez :-) :)
mam foto, ale niewyrazne, bo ciemno i aparat mojego jest slaby, to po parwej to zarodek, po lewej zanikajacy powoli pecherzyk, kolejna wizyta za dwa tygodnie, dalej mam lykac duphaston:-) :)
Gratulacje [emoji1]

szkoda, ze fotka taka niewyrazna wyszla, ale na usg jak fajnie bylo widac, lekarka mowila, ze sie ruszalo jak je mierzyla, jakie cudowne uczucie! i to serduszko! cos pieknego!

reklama
Do góry