reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

A co do serduszka to je widziałam ale Pani Dr powiedziała,że tak wcześnie nie jest wskazane słuchanie i możemy tylko zobaczyć.... ciekawe czy tak jest skoro Wam dali posłuchać?

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
No na poprzedniej wizycie też nie słyszałam serduszka, tylko widziałam. Dopiero na tej wtorkowej pani doktor puściła na chwilę serduszko, ale to były dosłownie 2 sekundy. Zresztą, gdyby się mnie zapytała, czy mi puścić, to bym chyba powiedziała, że nie. Mnie wystarczy, że widać, że bije, słuchać nie muszę.

reklama
A ja na obu wizytach i w 7 i w 9 tygodniu slyszalam jak bije.... Mam nadzieje, ze nic zlego sie przez to nie stanie... W sumie nawet nie prosilam, sam puscil....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej hej ja już po :) karta ciąży założona, mały człowiek ma 2,5cm i jest wszystko ok :)

Załączniki

• 2016-05-12 12.34.52.jpg
    2016-05-12 12.34.52.jpg
    100 KB · Wyświetleń: 85
reklama
Do góry