reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

Ja w 7 tyg słyszałam serduszko i dzidzia miała niecaly 1 cm :)

W sumie wg OM 7 tydz :) a wg usg 6 tydzień i cos tam kilka dni :D

Ja dopiero teraz w 11 tyg slyszalam serduszko i to dopiero w szpitalu bo moj lekarz jakoś nie sprawdzal. Tzn. Zawsze widze ze bije i tyle. Jestem ciekawa czy to sie sprawdza z tym ze jak bije szybciej to dziewczynka. Synke zawsze miala okolo 140 a teraz 170 ;)

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja dopiero teraz w 11 tyg slyszalam serduszko i to dopiero w szpitalu bo moj lekarz jakoś nie sprawdzal. Tzn. Zawsze widze ze bije i tyle. Jestem ciekawa czy to sie sprawdza z tym ze jak bije szybciej to dziewczynka. Synke zawsze miala okolo 140 a teraz 170 ;)

ja tez gdzies czytałam ze na dziewczynke bije szybciej , ciekawe czy to prawda ,
musze mojego ginekologa zapytać i niech mi tu gada ile mojemu bije bo ostatnio nie powiedział.
25 maja już bez takiego stresu może pojde i będę molestować pytaniami wtedy;)

Jak by tak było, że na dziewczynkę bije szybciej, to by było super, bo ja mam identyczną sytuację jak Ty. Z synkiem zawsze było koło 140 (choć jak teraz patrzę na tamtą kartę ciąży to dopiero od 15tc, bo wcześniej koło 160), a teraz koło 170 (niestety nie mam wpisanych w karcie ciąży dokładnych pomiarów, ale z tego co pamiętam, to na poprzedniej wizycie było chyba jakoś 180, a teraz 167.

Trzymam kciuki za dzisiejsze badania!!!! Wszystko będzie dobrze dziewczyny [emoji106][emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]
Pozdrowienia ode mnie i mojej 1cm Pesteczki [emoji7]
1463034506-1d1mld.jpeg

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

A co do serduszka to je widziałam ale Pani Dr powiedziała,że tak wcześnie nie jest wskazane słuchanie i możemy tylko zobaczyć.... ciekawe czy tak jest skoro Wam dali posłuchać?

A co do serduszka to je widziałam ale Pani Dr powiedziała,że tak wcześnie nie jest wskazane słuchanie i możemy tylko zobaczyć.... ciekawe czy tak jest skoro Wam dali posłuchać?

Ja też nie słyszałam. Następna wizyta będzie za dwa tyg czyli w 9 tyg.moze już puści mi bicie serduszka.
Zresztą ja byłam w takim stresie że połowy rzeczy nie zapytałam co chciałam zapytać[emoji23]

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Ja już byłam 2 razy w 6 i 9 tyg i też nie dał mi posłuchać bo za wcześnie ale teraz jak pójdę może już mi da posłuchać ;-)

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry