reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

reklama
Jestem dziewczyny :) dzidziolek zdrowy, tętno 160, pomiary porobil noska przyziernosci wszystko w porządku. :) a i najważniejsze :) stwierdził ze na 95% bedziemy mieli chłopca!!!! :) ale sie cieszę bo podświadomie chciałam chłopca a mój to caly czas gadal do brzuszka: mój synu :) bardzo się cieszymy :) jupiiiii :)

Niestety nie mam zdjecia bo dzis byla taka szybka wizyta żeby te pomiary przyziernosci porobić. Ale za dwa tyg będę miała :)
super, gratuluje synusia!

Tylu chłopców wyskoczyło, że mam nadzieję, że i dla mnie wystarczy!!!:-) juz nie moge sie doczekac

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To Tobie też chłopca życzę, bo wtedy statystycznie ja będę mieć większą szansę na dziewczynkę. Ale na październiku 2013 mieliśmy bardzo dużą przewagę chłopców. Chyba ze 2 razy tylu chłopców co dziewczynek. Chłopca łatwiej jest stwierdzić dlatego chłopaki pojawiają się wcześniej na ogół.

no to opisze wam wizyte i ja. wszystko super, NT 1,7 i CRT 6,4mm, 13tydz0d. Usg genetyczne wzorcowe i na pappa musze czekac u 7dni. Sorrki ale nie dali mi zdjec bo potem odbiore razem z pappa. No to kara dla mnie za to ze tak sie wczoraj pysznilam ze znam plac a nie powiem. Jak bardziej spostrzegawczy wylapali bedzie zgodnie z moim marzeniem JEJ WYSOKOSC ZOFIA:))) i Zosia bedzie zdrowa bo z Nifty mi wszyszly prawdopodobienstwa trisomii jak 1 do tryliona.
Jestem szczesliwa po calosci poza tym ze juz nigdy nie pojde na NFZ. Beznadziejny mieli sprzet i gdyby nie to ze mi jeden z kilku najlepszych lekarzy w moim miescie robil genetyczne (ja ich znam wszystkich i ten jest bardzo dobry i doswiadczony) to moim zdanie NIC NIE BYLO WIDAC NA TYM USG. zdjecia nawet jak mi oddadza to tez nikt nic nie zobaczy. Maz sie rozczarowal bo bylismy 4 tyg temu prywatnie i duzo wiecej widzial niz dzis...a conajmniej o 1 konczyne wiecej widzial bo mowi ze widzial ze chlopak:)))) a fige!!!

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry