slicznyGratuluje udanych wizyt! ciesze się ze dzidziusie zdrowe in szczęśliwe. Ja tez p prenatalnych dzidziuś ma się swietnie, fikal jak szalony dlugi na 5,43cm NT 1,3 wyniki z krwi za 3 dni, z usg 12t z om 11t6d Jestem szczesliwa plci nie znam
reklama
super, gratuluje synusia!Jestem dziewczyny dzidziolek zdrowy, tętno 160, pomiary porobil noska przyziernosci wszystko w porządku. a i najważniejsze stwierdził ze na 95% bedziemy mieli chłopca!!!! ale sie cieszę bo podświadomie chciałam chłopca a mój to caly czas gadal do brzuszka: mój synu bardzo się cieszymy jupiiiii
Niestety nie mam zdjecia bo dzis byla taka szybka wizyta żeby te pomiary przyziernosci porobić. Ale za dwa tyg będę miała
K
Krasnal77
Gość
Tylu chłopców wyskoczyło, że mam nadzieję, że i dla mnie wystarczy!!!:-) juz nie moge sie doczekac
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Antiope
Fanka BB :)
To Tobie też chłopca życzę, bo wtedy statystycznie ja będę mieć większą szansę na dziewczynkę. Ale na październiku 2013 mieliśmy bardzo dużą przewagę chłopców. Chyba ze 2 razy tylu chłopców co dziewczynek. Chłopca łatwiej jest stwierdzić dlatego chłopaki pojawiają się wcześniej na ogół.Tylu chłopców wyskoczyło, że mam nadzieję, że i dla mnie wystarczy!!!:-) juz nie moge sie doczekac
cytrusowa85
MyDream to chlopiec
Gratki dziewczyny tyle cudnych dzieci.
Gratki dziewczyny tyle cudnych dzieci.
panolka
Zaciekawiona BB
Gratuluję wszystkim tych 'wymarzonych' chłopców i dziewczynek :-) u mnie w domku jest juz i syn i córka, wiec dla równości mogłyby byc bliźnięta :-) hihi
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
DOKŁADNIE!!!!Niech te co chcą chłopców mają chłopców, a te co chcą dziewczynki nich mają dziewczynki
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
no to opisze wam wizyte i ja. wszystko super, NT 1,7 i CRT 6,4mm, 13tydz0d. Usg genetyczne wzorcowe i na pappa musze czekac u 7dni. Sorrki ale nie dali mi zdjec bo potem odbiore razem z pappa. No to kara dla mnie za to ze tak sie wczoraj pysznilam ze znam plac a nie powiem. Jak bardziej spostrzegawczy wylapali bedzie zgodnie z moim marzeniem JEJ WYSOKOSC ZOFIA)) i Zosia bedzie zdrowa bo z Nifty mi wszyszly prawdopodobienstwa trisomii jak 1 do tryliona.
Jestem szczesliwa po calosci poza tym ze juz nigdy nie pojde na NFZ. Beznadziejny mieli sprzet i gdyby nie to ze mi jeden z kilku najlepszych lekarzy w moim miescie robil genetyczne (ja ich znam wszystkich i ten jest bardzo dobry i doswiadczony) to moim zdanie NIC NIE BYLO WIDAC NA TYM USG. zdjecia nawet jak mi oddadza to tez nikt nic nie zobaczy. Maz sie rozczarowal bo bylismy 4 tyg temu prywatnie i duzo wiecej widzial niz dzis...a conajmniej o 1 konczyne wiecej widzial bo mowi ze widzial ze chlopak))) a fige!!!
Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge
Jestem szczesliwa po calosci poza tym ze juz nigdy nie pojde na NFZ. Beznadziejny mieli sprzet i gdyby nie to ze mi jeden z kilku najlepszych lekarzy w moim miescie robil genetyczne (ja ich znam wszystkich i ten jest bardzo dobry i doswiadczony) to moim zdanie NIC NIE BYLO WIDAC NA TYM USG. zdjecia nawet jak mi oddadza to tez nikt nic nie zobaczy. Maz sie rozczarowal bo bylismy 4 tyg temu prywatnie i duzo wiecej widzial niz dzis...a conajmniej o 1 konczyne wiecej widzial bo mowi ze widzial ze chlopak))) a fige!!!
Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge
Ostatnia edycja:
reklama
madzia.ch.1995
My mamy NT 1,8 i długość 7 cm grama który masz tydz ?