reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudnióweczki u lekarza

Dziekuje za kciuki i trzymam za reszte wizytujacych! :)
Jestem w niebie :) Dzidziol ma sie bardzo dobrze, wg usg 12t3d, 5.98cm i NT 1.7 , wszystko pieknie widoczne. Za tydzien wyniki z krwi, ktorych gdybym miala wybor bym nie robila, ale tutaj robia razem z USG. Zjadlam Danio tuz przed wizyta i Fasol fikal koziolki, machal <3 kamien z serca mi spadl, jak tylko go zobaczylam na monitorze :))
20160531_095557.jpg

Załączniki

• 20160531_095557.jpg
    20160531_095557.jpg
    74,5 KB · Wyświetleń: 489
reklama
Jestem w niebie :) Dzidziol ma sie bardzo dobrze, wg usg 12t3d, 5.98cm i NT 1.7 , wszystko pieknie widoczne. Za tydzien wyniki z krwi, ktorych gdybym miala wybor bym nie robila, ale tutaj robia razem z USG. Zjadlam Danio tuz przed wizyta i Fasol fikal koziolki, machal <3 kamien z serca mi spadl, jak tylko go zobaczylam na monitorze :)) Zobacz załącznik 758903

GRATULACJE! Piękniutki ! A płeć wiadoma?

Jestem dziewczyny :) dzidziolek zdrowy, tętno 160, pomiary porobil noska przyziernosci wszystko w porządku. :) a i najważniejsze :) stwierdził ze na 95% bedziemy mieli chłopca!!!! :) ale sie cieszę bo podświadomie chciałam chłopca a mój to caly czas gadal do brzuszka: mój synu :) bardzo się cieszymy :) jupiiiii :)

Niestety nie mam zdjecia bo dzis byla taka szybka wizyta żeby te pomiary przyziernosci porobić. Ale za dwa tyg będę miała :)

Super wieści :) Ale dziś dobry dzień!! Gratuluję syna :)
Ja mam nadzieję, że jednak przytulona ;-) ;)

No, mówię przecież ... :D :D

Jestem w niebie :) Dzidziol ma sie bardzo dobrze, wg usg 12t3d, 5.98cm i NT 1.7 , wszystko pieknie widoczne. Za tydzien wyniki z krwi, ktorych gdybym miala wybor bym nie robila, ale tutaj robia razem z USG. Zjadlam Danio tuz przed wizyta i Fasol fikal koziolki, machal <3 kamien z serca mi spadl, jak tylko go zobaczylam na monitorze :)) Zobacz załącznik 758903

Śliczny dzidziuś :) znam to uczucie kamienia z serca

GRATULACJE! Piękniutki ! A płeć wiadoma?
Dziekuje! :* :)
Dopytywalam o plec, ale tutaj oni dopiero na polowkowym podaja bo nie chca zrobic pomylki. Fotki tez sa za slabe jakosciowo, zeby powrozyc, ale dzisiaj zadzwonie i umowie sie do prywatnego gina na za 2 tygodnie i wtedy powinno juz byc widac.

Gratuluje udanych wizyt! ciesze się ze dzidziusie zdrowe in szczęśliwe. Ja tez p prenatalnych dzidziuś ma się swietnie, fikal jak szalony:) dlugi na 5,43cm NT 1,3 wyniki z krwi za 3 dni, z usg 12t z om 11t6d Jestem szczesliwa :) plci nie znam

Załączniki

• usg_11.jpg
    usg_11.jpg
    90,3 KB · Wyświetleń: 109
pieknosci, maly czlowieczek :)

reklama
Jestem dziewczyny :) dzidziolek zdrowy, tętno 160, pomiary porobil noska przyziernosci wszystko w porządku. :) a i najważniejsze :) stwierdził ze na 95% bedziemy mieli chłopca!!!! :) ale sie cieszę bo podświadomie chciałam chłopca a mój to caly czas gadal do brzuszka: mój synu :) bardzo się cieszymy :) jupiiiii :)

Niestety nie mam zdjecia bo dzis byla taka szybka wizyta żeby te pomiary przyziernosci porobić. Ale za dwa tyg będę miała :)
Super, gratuluję!

Gratulacje! :happy:

Do góry