reklama
Kurde teraz to ja teżjuz sie usg nie moge doczekac, moze poznam plec
Zazdroszcze!!!! [emoji23][emoji23][emoji23][emoji15]
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
madzia.ch.1995
Fanka BB :)
Tez Wam dziewczyny zazdroszczę u mnie usg dopiero 13 czerwca i podobnie jak Antiope liczę na dziewczynkę. U mnie w rodzinie sami chłopcy, wśród znajomych podobnie, wiec taki rodzynek aż wskazany
Tez mam kolejna wizyte 13 czerwca
kiedy masz teraz? ja 15 czerwcaKurde teraz to ja też
Zazdroszcze!!!! [emoji23][emoji23][emoji23][emoji15]
madzia.ch.1995
Patrzcie niedawno czekałyśmy na bijace serduszka a juz plec poznajemy jak ten czas leci
Kochana niewiem czy dobrze rozumiem ta teorie nuba ale wydaje mi się że to BOY!!! [emoji170][emoji170][emoji170][emoji170]Dziekuje za kciuki i trzymam za reszte wizytujacych!
Jestem w niebie Dzidziol ma sie bardzo dobrze, wg usg 12t3d, 5.98cm i NT 1.7 , wszystko pieknie widoczne. Za tydzien wyniki z krwi, ktorych gdybym miala wybor bym nie robila, ale tutaj robia razem z USG. Zjadlam Danio tuz przed wizyta i Fasol fikal koziolki, machal <3 kamien z serca mi spadl, jak tylko go zobaczylam na monitorze ) Zobacz załącznik 758903
dzyndzelek bardziej do góry wystaje niż jest położony [emoji16]
Ostatnia edycja:
6 czerwca, ale niewiem czy zrobi mi teraz usg czy będzie kazał.przyjsc za tydzień. 6 wychodzi mi zwolnienie więc musze lecieć po papier do pracy.kiedy masz teraz? ja 15 czerwca
Ale będę napierać na usg wyrazie co [emoji23][emoji23][emoji23]
u mnie sprawa jest troche dyskusyja bo moj dzidzis jest z niby bezowulacyjnego cyklu, czyli mam spore przesuniecie od daty ostatniej miesiaczki. z moich wyliczen jest rowno 13tydz 0d. ale teraz spostrzeglam ze na usg mi napisal lekarz 12tyd 6d. no ale to 1 dzien roznicyMy mamy NT 1,8 i długość 7 cm grama który masz tydz ?
Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge
aneta_ck
reklama