reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudnióweczki u lekarza

Tez Wam dziewczyny zazdroszczę ;) u mnie usg dopiero 13 czerwca i podobnie jak Antiope liczę na dziewczynkę. U mnie w rodzinie sami chłopcy, wśród znajomych podobnie, wiec taki rodzynek aż wskazany :)

reklama
Dziekuje za kciuki i trzymam za reszte wizytujacych! :)
Jestem w niebie :) Dzidziol ma sie bardzo dobrze, wg usg 12t3d, 5.98cm i NT 1.7 , wszystko pieknie widoczne. Za tydzien wyniki z krwi, ktorych gdybym miala wybor bym nie robila, ale tutaj robia razem z USG. Zjadlam Danio tuz przed wizyta i Fasol fikal koziolki, machal <3 kamien z serca mi spadl, jak tylko go zobaczylam na monitorze :)) Zobacz załącznik 758903
Kochana niewiem czy dobrze rozumiem ta teorie nuba ale wydaje mi się że to BOY!!! [emoji170][emoji170][emoji170][emoji170]
dzyndzelek bardziej do góry wystaje niż jest położony [emoji16]

Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
My mamy NT 1,8 i długość 7 cm :) grama który masz tydz :) ?
u mnie sprawa jest troche dyskusyja bo moj dzidzis jest z niby bezowulacyjnego cyklu, czyli mam spore przesuniecie od daty ostatniej miesiaczki. z moich wyliczen jest rowno 13tydz 0d. ale teraz spostrzeglam ze na usg mi napisal lekarz 12tyd 6d. no ale to 1 dzien roznicy:)

Zeby do czegos dojsc trzeba wyruszyc w droge

Hej dziewczynki. Ja juz tez po. Dzidzia pięknie bryka. Wszystkie wymiary w porządku. Krwiaka nie ma tylko jakies glupie bakterie w pochwie i musze antybiotyk lykac. Maluch ma już 7.36 cm :) lekarz nie chciał potwierdzic ale znowu siusiaka było widac. Raczej chlopczyk :)

reklama
1464692446-1d1mld.jpeg

Do góry