reklama
super to bedzie parka
Joshi ja se teraz wizyte po trzech tygodniach wzielam, oby szybko lecialo
madzia.ch.1995
Fanka BB :)
Super gratulacje a chcialas chłopca czy dziewczynkę? u mnie tez dzis się pokazał chłopczyk
MyDream
Moj tato tez dzisiaj wyskoczyl, ze pieknego wnuka widzi i moja znajoma, ktora chciala fotke zobaczyc tez powiedziala, ze nie da sobie reki uciac, ale wyglada jej na chlopca. Nie moge sie doczekac kiedy bede wiedziala na 100%Kochana niewiem czy dobrze rozumiem ta teorie nuba ale wydaje mi się że to BOY!!! [emoji170][emoji170][emoji170][emoji170]
dzyndzelek bardziej do góry wystaje niż jest położony [emoji16]
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Cudny Fasolek kochana! Chcialas dziewczynke czy chlopca?
Mi dali po 2 tyg. Bo miałam te brązowe plamienia no i wysokie ciśnienie ze stresu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23], do tego zwolnienie wychodzi, więc idę szybciej.super to bedzie parka
Joshi ja se teraz wizyte po trzech tygodniach wzielam, oby szybko lecialo
Ciekawe czy zrobią mi już to usg z pomiarami czy będą kazać Przyjść za kolejny tydzień jeszcze raz.
Będę 6 czerwca w 11 tyg 2 dniu.
Lux Aneta ma już synka! Bedzie prawdopodobnie drugi. [emoji16]
pajuinka
Cudowne małe pamperki Ja jutro mam wizytę przed 14 ale to zwykłe badania wiec na tak szczegółowe zdjęcia musze jeszcze poczekać. W każdym bądź razie jak wy wszystkie i ja stresuje się przed badaniami czy wszystko ok. Ale idę oczywiście z dobrymi myślami
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
elifit
Moderatorka
Ja będę mieć późno 13+2 tyg. Tak wyszło.Dziewczyny napiszcie mi proszę w którym dokładnie tyg robilyscie to pierwsze usg (11-13+6tyg) ? Ja mam umówiona wizytę w 12tyg6dniu, ale czytając Was najchętniej przepisałabym się na wcześniejszy termin
jezu mialam napisac ze beda bracia a napisalam ze parka bardzo przepraszam, ahh ten moj mozg w ciazy, sorki AnetkoMi dali po 2 tyg. Bo miałam te brązowe plamienia no i wysokie ciśnienie ze stresu [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23], do tego zwolnienie wychodzi, więc idę szybciej.
Ciekawe czy zrobią mi już to usg z pomiarami czy będą kazać Przyjść za kolejny tydzień jeszcze raz.
Będę 6 czerwca w 11 tyg 2 dniu.
Lux Aneta ma już synka! Bedzie prawdopodobnie drugi. [emoji16]
reklama
anio0
No i ja już w domu na usg szału nie było, ale widziałam dokładnie jak maleństwo bryka i odwraca się (chyba z dedykacją dla wpatrzonej w monitor matki)... tyłkiem! I takie też zdjęcie otrzymałam na pamiątkę. Plecy i zadek, takie to moje dziecię ma parcie na szkło, o. Ale jestem w szoku, bo chociaż lekarz zmierzył Malucha dość niedbale, to wychodzi, że ma już 7cm! Gigant! ;D serducho zwolniło, wali teraz 152u/m , ale czuję się wspaniale o płci mogłabym jedynie pomarzyć, biorąc pod uwagę jakość sprzętu w przychodni, ale naprawdę to nie ma znaczenia w porównaniu z tym jak się rozpływam, gdy widzę, że Małe się rusza jak szalone. Teraz następną wizytę mam 22 czerwca, idę prywatnie. Mam nadzieję, że wtedy się dowiem czy mogę już na wyprzedażach sukienusie kupować <3